19.11.14

25 Ευχαριστώ!



Πριν λίγο καιρό είδα σto Kate Tzoe, το μπλογκ της Κατερίνας και της Σπυριδούλας, το οποίο γνώρισα λίαν προσφάτως, ένα υπέροχο ποστ για τα 25 ευχαριστώ. Η αρχική ιδέα οφείλεται στη Miss Bella Bamba και οφείλω και εγώ να πω και σε αυτήν και στα κορίτσια ευχαριστώ για αυτή την υπέροχη ανάρτηση!

Τα δικά τους πολύ όμορφα ευχαριστώ μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ!

Ήθελα, μέρες, να πω και εγώ τα δικά μου ευχαριστώ αλλά η αλήθεια είναι πώς δεν είχε έρθει ακόμη εκείνη τη στιγμή.

Έπρεπε, δυστυχώς ή ευτυχώς, να συμβούν κάποια γεγονότα που να δώσουν περισσότερη αξία σε αυτό το ποστ!

Ας αρχίσω σιγά - σιγά!


1. Ευχαριστώ τους γονείς μου, τη γιαγιά μου, τη νονά μου, τον αδερφό μου... αυτό το μαγικό 5 που αποτελεί την οικογένειά μου. Γιατί ακόμη και στα λάθη μου, ακόμη και στη διαφορετικότητα μου, στη ξεροκεφαλιά μου, σε όλες μου τις περίεργες, μοναχικές, κακιές αλλά και καλές στιγμές ήταν πάντα εκεί με μια απλόχερη μεγάλη αγκαλιά! 

2. Ευχαριστώ αυτό το πλάσμα που μένει δίπλα μου τα τελευταία σχεδόν 6 χρόνια και αποφάσισε να προχωρήσει στη ζωή του μαζί μου και με αγαπάει γι' αυτό που είμαι και μόνο! (κι εγώ σ' αγαπάω Στεφανούλη χιχι) - ευχαριστώ που με κάνεις και χαμογελάω!

3. Ευχαριστώ τις αληθινές μου φίλες που όσες χώρες και αν μας χωρίζουν, όσο καιρό και αν κάνω να τις δω, όσο διαφορετικές και αν τύχει να είμαστε, πάντα θα έχουμε χρόνο η μια για την άλλη και πάντα θα μας ενώνουν οι δικές μας μοναδικές στιγμές!

4. Ευχαριστώ πάνω απ' όλα όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν, είδαν και απήλθαν. Όσο λάθος επιλογές και αν ήταν, όσο πόνο και αν προκάλεσαν, η ανάμνηση υπάρχει πάντα. Τα λάθη μας διδάσκουν και μας μαθαίνουν ποιος είναι ο ίδιος μας εαυτός. Πάντα κάτι καλό βγαίνει και από κάτι κακό.

5. Ευχαριστώ την πανέμορφη Ναύπακτο και το Κληματάκι μου που έμελλε να είναι οι μισές ρίζες μου εκεί και η δική μου Ιθάκη που πάντα θα χάνομαι στα στενά της και στις υπέροχες εικόνες της.

6. Ευχαριστώ όλους όσους μου προσέφεραν γνώση και παιδεία και με βοήθησαν να αγαπήσω τόσο πολύ αυτό που κάνω, ακόμη και αν δεν έχω καταφέρει να το κάνω πράξη όσο θα ήθελα. "Vienne la nuit, sonne l'heure... Les jours s' en vont, je demeure"

7. Ευχαριστώ το νησάκι μου τη Δονούσα που κάθε καλοκαίρι μου θυμίζει ότι η ζωή είναι απλή. Η ζωή είναι μια τρέλα. ΖΗΣΕ, ΑΓΑΠΑ, ΓΕΛΑ! Στη θάλασσα σου πάντα θα αγναντεύω!

8. Ευχαριστώ τη μαμά μου για τις ποντιακές της ρίζες και τη γνωριμία μου με μια κουλτούρα που για μένα είναι κάτι παραπάνω. Είναι η παιδική μου ηλικία, οι συνήθειές μου. Οι στιγμές μου.

9. Ευχαριστώ για την κάθε μέρα που ο ήλιος πάντα ανατέλλει και όταν δύει μας προσφέρει τη πιο όμορφη χρωματιστή ζωηρή εικόνα του.


10. Ευχαριστώ το Θεό ή σε ό,τι πιστεύει κανείς που κάθε μέρα μπορώ και αναπνέω και ανοίγω τα μάτια μου ακόμη μια φορά.

11. Ευχαριστώ τη μουσική που γεμίζει όλα αυτά τα χρόνια τις μέρες και νύχτες μου και τους αγαπημένους μου τραγουδοποιούς γιατί με τους στίχους τους με συντροφεύουν χρόνια τώρα. "Μη με ρωτάς αν η αγάπη ανασταίνει, μου είπε κάποιος κάποτε το είδε να συμβαίνει".

12. Ευχαριστώ το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τους γονείς μου αλλά και τον εαυτό μου που έβγαλε αξιοπρεπή βαθμολογία και με έστειλαν για 6 μήνες στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου! Παρισακι μου!!! 

13. Ευχαριστώ όλους τους μαθητές / μαθήτριες μου που αγάπησαν λίγο πολύ αυτό που και εγώ αγαπώ τόσο πολύ. Τα Γαλλικά! Άντε και λίγο τα αγγλικά χιχι

14. Ευχαριστώ τη θάλασσα που πάντα είναι εκεί να με ηρεμεί!

15. Ευχαριστώ την Ελλάδα που πάντα μας πληγώνει αλλά και πάντα εδώ γυρνάμε!

16. Ευχαριστώ τη Σοκολάτα γιατί απλώς έχει συντροφέψει άπειρες ώρες, μέρες, χρόνια από τη ζωή μου.

17. Ευχαριστώ τα Σαββατοκύριακα που υπάρχουνε για να κοιμάμαι και εγώ σαν άνθρωπος ( εεε τι; είναι πολλές 12 ώρες; 10 τότε;)

18. Ευχαριστώ όλα αυτά τα παιδιά που μέσα από την αθωότητά τους και τα παιδικά τους χαμόγελα μου θυμίζουν γιατί αξίζει να ζεις και πόσο θέλω να αποκτήσω και εγώ τη δική μου μπέμπα.

19. Ευχαριστώ όλες αυτές τις φορές που πέρασα το κατώφλι αυτού του κρύου κτιρίου. Μετά από δύο χειρουργεία, μετά από το άκουσμα "καλοήθης" νιεεεεεεεεε, έχω μάθει να βγαίνω δυνατότερη και πάντα να θυμάμαι κάτι απλό "ΠΡΟΛΗΨΗ".

20. Ευχαριστώ για αυτές τις ξαφνικές βόλτες, τα όμορφα μικρά ταξίδια που γίνονται εμπειρίες. Η ζωή είναι μια ΕΚΔΡΟΜΗ!

21. Ευχαριστώ για τις μικρές καθημερινές απολαύσεις που μου δίνεται η δυνατότητα να έχω. Never take something for granted!

22. Ευχαριστώ τους γονείς μου και πάλι επειδή με έκαναν άφανα και όσο και αν με ταλαιπωρούν πάντα λατρεύω τις μπούκλες μου!

23. Ευχαριστώ που υπάρχει καλοκαιράκι και είμαστε όλοι τόσο διαφορετικοί αυτή την εποχή.

24. Ευχαριστώ όμως και το φθινόπωρο για τα νέα ξεκινήματα που μας προσφέρει.

25. Ευχαριστώ την ίδια τη ζωή!

+1. Ευχαριστώ όλους εσάς που αντέχετε και με διαβάζετε! 

Να είστε όλοι και όλες καλά και να θυμάστε ότι και η κάθε άσχημη μέρα κάτι καλό θα έχει να μας δώσει!

Ως το επόμενο ποστ...

Σας φιλώ!

χχχ



2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία και απελευθερωτική ανάρτηση! Πολύ ωραία και τα ευχαριστώ σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Δέσποινα μου! Είναι ένας τρόπος να ανοίγουμε την καρδιά μας τελικά!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...