5.5.14

My first Empties!!! Make up Care Edition!

Ιδού το τελευταίο ποστ με τα προϊόντα που χρησιμοποίησα ως τέλους!!!

Πιο συγκεκριμένα, προϊόντα για το στόλισμα μας χιχι


























Mac Haute & Naughty Lash Mascara in Black Απλώς η δεύτερη αγαπημένη μου μάσκαρα (η πρώτη είναι βέβαια η Hypnose)! Με δύο πινελάκια, ένα πιο λεπτό και ένα πιο χοντρό. Θες πρωινό καθημερινό ή βραδινό αποτέλεσμα; Ε αυτή τα κάνει και τα δύο! Τις ξεχωρίζει αλλά συγχρόνως δίνει όγκο, μήκος και τέλειο μαύρο χρώμα! Κυκλοφορεί και σε αδιάβροχη αλλά και η κανονική είναι πολύ καλή! Επίσης διαρκεί για ώρες χωρίς να τις σκληραίνει! Την έχω αγοράσει εις τριπλούν!
Elf Translucent Matifying Powder Δε θα σας κουράσω, η συσκευασία είναι καλύτερη από την πούδρα. Πρώτον τελείωσε μέσα σε ένα μήνα! Δεύτερον, δε διαρκούσε και πολύ το ματ αποτέλεσμα, μπορεί και να μην προσέφερε τίποτα. Τρίτον, το σφουγγαράκι της ξεχείλωσε και δεν έκλεινε και τη φορούσα με πινέλο και έγινε θρύμματα και ας μην ήταν κόμπακτ! Ακόμη και τα λίγα ευρώ που κοστίζει, όχι δε σας τη συνιστώ!
Mac Select Sheer Pressed Powder Αντιθέτως, αυτή ω ναι, είναι μια απαλή διάφανη πούδρα που όσες δεν έχετε σημαδάκια μπορείτε να τη βάλετε αν θέλετε ελάχιστη κάλυψη χωρίς make up από κάτω. Εγώ τη χρησιμοποιώ πάνω από το Studio Fix (σε υγρή μορφή) για σετάρισμα και διώχνει τη λιπαρότητα για ώρες!!! Κυκλοφορεί και σε πούδρα σε μορφή σκόνης! 
Garnier BB Cream for mixed/oily skins in light Ναι, κύριες μου, είμαι στο 3ο ή 4ο σωληνάριο αυτή τη στιγμή! Τη χρησιμοποιώ όχι μόνο τα πρωινά αλλά και σε βραδυνές εξόδους! Είναι παρά πολύ ελαφριά, εξαφανίζει κάθε λιπαρότητα, δε χρειάζεται πούδρα (εγώ βάζω επειδή είμαι υστερική), είναι οικονομική, τη βρίσκετε παντού και μπορεί να έχει μόνο δύο αποχρώσεις αλλά η ανοιχτή απόχρωση σε μένα που είμαι κατάσπρη ταίριαξε αμέσως! Το καλύτερο της είναι πως αν ξεχάσετε να βάλετε ενυδατική από κάτω, η ίδια η ΒΒ όντως προσφέρει μια καλή ενυδάτωση και έχει και αντιηλιακή προστασία.
Sephora Express Drying Oil for nails Χμ... αν βοηθάνε στο στέγνωμα των νυχιών αυτές οι σταγόνες; Ε κάτι κάνουν! Γι'αυτό τις έχω αγοράσει ήδη δεύτερη φορά! Με το 1+1 της vodafone κιόλας είναι αρκετά καλή προσφορά. Βέβαια, εκτός από γρήγορο στέγνωμα προσφέρουν και ωραιότατη λάμψη στα νύχια ακόμη και αν ξεχάσατε να βάλετε top coat.
Erre Due 2 σε 1 Βάση & Top Coat Είμαι στο τέταρτο μπουκαλάκι! Τα κάνει όλα και συμφέρει, νύχια με λάμψη, προστατεύμενα, χωρίς να κιτρινίζουν και χωρίς να αφήνουν χρώμα από κάτω. Δε θέλω κάτι άλλο νομίζω!
L'oréal Contour Resist Eyeliner in Black Μαύρο μαλακό μολύβι σε μορφή roll-on. Προσφέρει πολύ ωραίο χρώμα και μπορείτε να κάνετε είτε γωνία, είτε για γέμισμα στη μέσα γραμμή του ματιού, είτε περίγραμμα ακόμη και smoky eye σβήνοντας το απαλά. Δε μουτζουρώνει, αντιθέτως μένει σταθερό για ώρες. Η νέα του έκδοση κυκλοφορεί με σφουγγαράκι στην άκρη για να σβήνετε όσο θέλετε.
Clinique Anti-Blemish Solutions Concealer Ειλικρινά τα χαμένα μου 20 ευρώ! Υποτίθεται ότι είναι για να καλύπτει σπυράκια, όχι δεν το κάνει! Η πωλήτρια μου είπε πως επίσης επειδή δεν είναι λιπαρό δεν προτείνεται για κάτω από τα μάτια. Βέβαια μου το είπε αυτό επειδή θα κάνει γραμμές, όχι επειδή όπως προέκυψε σε μένα, θα τσούζει απίστευτα! Στα σπυράκια μου όχι δεν είχε καμιά καταπραϋντική δράση (όπως υποστηρίζει). Τι να σας πω, προτιμώ άλλα concealer!!!

Αυτό ήταν και το τελευταίο μέρος για τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησα ως τελευταίας σταγόνας! χιχι

Ελπίζω να σας άρεσαν, να σας έδωσα κάποιες ιδέες και αν έχετε κάποιο να μου προτείνετε για παρόμοια χρήση, ευχαρίστως!!!

Σας φιλώ!

χχχ


17 σχόλια:

  1. Την ΒΒ και την πούδρα της MAC τα αγοράζω και γω συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είναι τέλεια και τα δύο!!!! Ειδικά την πούδρα δεν την αλλάζω με καμιά!!!

      Διαγραφή
  2. την bb την παίρνω και γω!!και πόσο κρίμα το concealer!πόσο μου τη σπάνε αυτά που είναι για τα μάτια και τσούζουν!!Έλεοοοοος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, δεν μπορώ να το καταλάβω και εγώ αυτό... δεν τα ελέγχουν υποτίθεται;;; Σνιφ σνιφ!

      Διαγραφή
  3. το προϊον της clinique ειναι επιεικως απαραδεκτο για μενα..εσυ κλαις τα 20 ευρω εγω τι να παω που ειχα παρει ολη τη σειρα??δε μου αρεσε καθολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ποτέ δε μ' άρεσε σαν εταιρεία και αυτό το είχα πάρει μετά από πολύ πίεση από την πωλήτρια!!! Είχα δοκιμάσει και κάποια foundations, ούτε αυτά μου έκατσαν!

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κοραλλία μου! Χαίρομαι που σου άρεσαν!!!

      Διαγραφή
  5. Να δοκιμάσεις τις σταγονίτσες από essence. Πραγματικά κάνουν δουλειά!
    Είχα κάνει και review, οπότε αν ενδιαφέρεσαι πέρνα μια βόλτα!
    http://thoughtsofamakeupaholic.blogspot.gr/2013/04/review-essence-nail-art-express-dry.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ τις έχω δοκιμάσει αλλά σε εμένα δεν έκατσαν καλά, μου έπηξαν πολύ γρήγορα και αν και πήρα και δεύτερο μπουκαλάκι πάλι τα ίδια... :(

      Διαγραφή
  6. Την πούδρα από MAC πρέπει να τη δοκιμάσω νομίζω! Πολύ ενδιαφέρον post, και η ΒΒ της Garnier μ'άρεσε κι εμένα γενικώς, αν εξαιρέσεις πως δεν ήταν στο χρώμα μου :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα καλά εμένα μόνο το studio fix έχει ταιριάξει απόλυτα στο χρώμα μου... ευτυχώς που έχω καμιά πούδρα να διορθώνει το χρώμα χιχι θα σ' άρέσει πάντως η πούδρα είναι πολύ ελαφριά και ματ!

      Διαγραφή
  7. Την πουδρα της Mac τη χρησιμοποιώ και εγω !!!! Πολυ μου αρεςουν τα empties !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω είναι ένα μαζικό review τα empties που δεν κουράζει και τόσο χιχι βέβαια τα hauls για μένα είναι τα πρώτα που χαζεύω!!!!!! :D

      Διαγραφή
  8. Ωραία empties.. Για το συγκεκριμένο της Clinique έχω ξαναδιαβάσει αρνητική κριτική, κρίμα τι να πω!!

    Φιλάκια
    Claire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπαθα και έμαθα! χιχι δεν εμπιστεύομαι πωλήτρια πια, πρώτα ψάχνω reviews και μετά καταθέτω τα χρήματα μου!!! Φιλιά πολλά κορίτσι!!!!!!

      Διαγραφή
  9. poly maresoun tetia posts

    des to teleuteo post mou kai pes mou tin gnomi sou gia tis teleutes agores mou

    Lady-Pa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...