14.5.14

Currently in love with...

Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά σε αυτό το μπλογκ δεν υπάρχει στήλη "αγαπημένα του μήνα" και ο λόγος είναι ότι πολύ απλά δεν έχω αγαπημένα κάθε μήνα! Είμαι από τους ανθρώπους που κολλάει με κάτι, παθαίνει μια εμμονή με ένα συγκεκριμένο "προϊόν" - αντικείμενο (αύλο ή μη) για μεγάλο διάστημα ώσπου να το βαρεθεί και να βρει κάτι άλλο πιο ενθουσιώδες!

Τους τελευταίους μήνες, όμως, έχουν μπει αρκετές νέες προσθήκες στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μου και είπα να τα μοιραστώ μαζί σας!

Vichy Eau Thermale Spray 150 ml Πάντοτε ήθελα ένα νεράκι για να ενυδατώνω το πρόσωπό μου ανά πάσα στιγμή. Το συγκεκριμένο, όμως, χρησιμοποιείται και για να τελειοποιεί το ντεμακιγιάζ αλλά το κυριότερο (και αυτός είναι ο έξτρα λόγος που το αγόρασα) είναι ότι σταθεροποιεί το μακιγιάζ, ω ναι!!!!! Προς το παρόν, το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά και το έχω λατρέψει! Που να σφίξουν και οι ζεστές χιχι΄

Organix Reviving Awapuhi Ginger Conditioner 
Το μαλλί άφανα για όσες δε με ξέρουν είναι το σήμα κατατεθέν μου και τώρα που ξεκινάνε τα μπάνια και τα λουσίματα είναι πιο συχνά ήθελα ένα απαλό conditioner αλλά και αποτελεσματικό. Είναι για φριζαρισμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά (τα δικά μου δλδ) και περιέχει Hawaiian Awapuhi Ginger Extract (Τι είναι τούτο;), κερατίνη και άλλα πολλά φυτικά εκχυλίσματα. Μυρίζει υπέροχα, η μυρωδιά μένει στα μαλλιά και τα μαλακώνει άμεσα ώστε το ξεμπέρδεμα γίνεται παιχνιδάκι! Θα το βρείτε στο Feel Unique εδώ στα 9€.



Palmer's Cocoa Butter Body Scrub
Τι να πει κανείς για αυτό το προϊόν;;; Μυρίζει απίστευτα και αν και κάνει τέλεια απολέπιση δεν είναι σκληρό στη χρήση του όπως άλλα απολεπιστικά. Ίσως είναι πιο χειμωνιάτικο αλλά εγώ το χρησιμοποιώ στο βραδινό μπάνιο και με στέλνει για νάνι η μυρωδιά του. :)
Body Shop Tea Tree BB Cream Τη συγκεκριμένη ΒΒ την πήρα για δύο λόγους, επειδή υπόσχεται ότι βοηθάει τα σπυράκια και επειδή είναι οικονομική. Για κάλυψη και διάρκεια δε σας τη συνιστώ δεν προσφέρει πολλά. Μέρες, όμως, που θα βγω για μια γρήγορη βόλτα ή που βαριέμαι το έντονο βάψιμο αυτή διαλέγω. Το κυριότερο μειονέκτημα ίσως είναι για κάποιες ότι είναι αρκετά παχύρρευστη και έχει τη γνωστή μυρωδιά. Πάντως, για μια ΒΒ ελαφριά με θεραπευτική δράση σας την προτείνω. 10€ μόνο κάνει άλλωστε!
Body Shop Moringa Body Lotion
Το ομολογώ δεν το είχα ξαναμυρίσει! Αλλά για τώρα που ανοίγει ο καιρός το λάτρεψα! Επίσης, ως λοσιόν μου είναι πιο εύκολο να το χρησιμοποιώ παρά ως body butter που θέλουν την ώρα τους να απορροφηθούν. Αυτό ενυδατώνει άμεσα, δίνει τέλεια μυρωδιά που διαρκεί και βέβαια απλώνεται και απορροφάται πανεύκολα!

Maybelline Baby Lips in Cherry Me & Pink Punch
Οκ, δεν έτρεξα αμέσως να τα πάρω ούτε αγόρασα όλη τη σειρά. Συγκεκριμένα, θεωρώ ότι η συσκευασία είναι που κάνει τη διαφορά. Γιατί ενυδατικά δεν τα λες, χρώμα έντονο δεν έχουν (π.χ. τα liposan έχουν πιο έντονο χρώμα και περισσότερη ενυδάτωση). Φτηνότερα από άλλα δεν είναι. Αλλά ως θύμα του καταναλωτισμού, ε, υπέκυψα. Προτιμώ πάντως για ενυδάτωση περισσότερο το Cherry Me & για χρώμα το Pink Punch. Είναι ροζούλι, τι να κάνουμε!!!

Artdeco Cream Eyeshadow No 274
Λοιπόν, η ιστορία έχει ως εξής. Τη συγκεκριμένη σκιά την είχε η μανούλα όταν εγώ πήγαινα γυμνάσιο και της την είχα τζουρνέψει με συνοπτικές διαδικασίες (μιλάμε πριν 15 χρόνια ε;). Λόγω αναδιοργάνωσης βρέθηκε η συσκευασία άδεια κάπου ξεχασμένη και βέβαια ξεκίνησα το ψάξιμο σε όλα τα μαγαζιά. Τελικά στο Χόντο της Καλλιθέας είχε ξεμείνει μια ξεχασμένη πίσω πίσω ενώ σημειώνω σαν χρώμα δεν υπάρχει πλέον στη συλλογή. Η χαρά απερίγραπτη και ο λόγος; Διαρκεί απίστευτα πολύ, δίνει τέλεια λάμψη και έχει ένα μωβ-βεραμάν-λευκό χρώμα σε σατινέ απόδοση. Εντάξει, μανούλα δε στη δίνω! Χαχαχα!

Bourjois Cream Blush No 03
Σπάνια βρίσκω κρεμώδες ρουζ που να μ'αρέσει. Το συγκεκριμένο, όμως, έχει απαλή απόδοση που όμως δουλεύεται και γίνεται όσο έντονο θέλετε. Εγώ ως ασπρούλιαρα πήρα ένα ροζούλι για κάθε μέρα που περιέχει έτσι μια δόση λάμψης και ενώ είναι σχετικά ματ τελικά δίνει και την όψη highlighter μαζί! Ω ναι! Από διάρκεια; Εξαρτάται τη βάση που θα βάλετε. 

Μια συμβουλή: Το κρεμώδες ρουζ μπαίνει πάνω από τη ΒΒ ή το υγρο μεικαπ και όχι πάνω από την πούδρα γιατί δε θα απλωθεί και θα διώξετε και όλη την πούδρα έτσι.

L'oreal Mega Volume Manga Mascara in Turquoise
Το θύμα του καταναλωτισμού και πάλι είναι εδώ! Βέβαια, να σας ενημερώσω ότι δεν είχα τυρκουάζ μάσκαρα, μόνο μωβ, πράσινη, μπλε, βεραμάν, με γκλίττερ... α! και κάτι μαύρες μωρέ! χιχι
Ας τα πάρουμε από την αρχή!
1. Δίνει όγκο αλλά και μήκος.
2. Δίνει τέλειο βλέμμα, παιχνιδιάρικο χιχι
3. Διαρκεί μέχρι να αποφασίσετε εσείς να τη βγάλετε.
4. Ε ναι δίνει όντως απίστευτο τυρκουάζ χρώμα και κάνει τα καστανά (εν προκειμένω) μάτια να ξεχωρίζουν.
Θέλετε και άλλα; Ε όχι! Ένα θα σας πω, το από πάνω ρουζ, το baby lip pink punch και αυτή η μάσκαρα και είστε έτοιμες!!!

Ουφ, τέλειωσα με αυτές τις αγάπες μου!

Σας βάζω και ένα αγαπημένο μου τραγουδάκι αυτή την εποχή! ( ω ναι, είναι η φάση αυτή την εποχή χαχαχα)

Σας φιλώ!

χχχ



12 σχόλια:

  1. Είσαι σαν κουνέλι :D
    Ούτε εγώ έχω κάνει ποτέ αγαπημένα! Πολύ όμορφα τα παρουσίασες Μάχη μου μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαντώ έστω και καθυστερημένα χιχι μα πώς να έχω αγαπημένα αφού μ' αρέσουν όλα; χιχι Σε ευχαριστώ Κοραλλία μου! Καλό μήνα!!!

      Διαγραφή
  2. Αυτά τα body shop μας καταστρέφουν με τις μυρωδιές τους :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγα πρόσφατα σε Body Shop και τους ζητούσα ένα με θαλασσινή μυρωδιά εεεεεεεε δεν είχανε αλλά μου είπανε ότι μες στον Ιούνιο θα βγει ένα!!!! Δε φταίω αυτοί μας κακομαθαίνουν χιχι

      Διαγραφή
  3. Που το θυμήθηκες το κουνέλι? Συμφωνώ μαζί σου για τα αγαπημένα κάθε μήνα!!!
    Νομίζω πως είμαι η μόνη που δεν έχει δοκιμάσει αυτήν την μάσκαρα! χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε που ξέρω... ξεκίνησε σαν αστείο με τον φίλο μου αλλά μου φτιάχνει τη διάθεση αυτό το τραγουδάκι!!! Αααα να τη δοκιμάσεις τη μάσκαρα και σε έντονο χρώμα κιόλας αξίζει!!!

      Διαγραφή
  4. Αγαπώ τη μάσκαρα!!! Επίσης ενδιαφέροντα τα προϊόντα από Palmer's & TBS. Χμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, θυμάμαι που είχες ανεβάσει και εσύ φωτό με την τιρκουάζ, τι θεϊκά μάτια που έχεις Μαριάννα μου!!!!!! Όσο για Body Shop σταθερή αξία στο pampering!!!

      Διαγραφή
  5. Den exw dokimasei tipota ap auta, alla tha thela poli na dokimasw ti mascara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την έχουν και σε έκπτωση αυτή την περίοδο νομίζω, να τη δοκιμάσεις θα τη λατρέψεις!!!

      Διαγραφή
  6. Λατρεύω TBS Moringa! Και εγώ προσφατα το μύρισα και έπαθα πλάκα, και πρέπει να πάρω μια μπλε μάσκαρα γρήγορα!! φιλια κούκλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. lip gloss της maybelline είναι τελεια!!!
    http://nickysbeautystarlight.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...