26.4.14

My first Empties!!! Haircare Edition!

Αυτή είναι η συνέχεια του πρώτου μου Empties! Σε αυτό το ποστ θα αναφερθώ για τα προϊόντα μαλλιών που άδειασα με μεγάλη ευχαρίστηση χιχι




























Ultrex for women soft & smooth Ίσως από τα καλύτερα αντιπιτυριδικά σαμπουάν για γυναίκες. Αφήνει τα μαλλιά τόσο απαλά και μαλακά χωρίς ίχνος πιτυρίδας και ξηροδερμίας και επίσης το ξεμπέρδεμα γίνεται πολύ πιο εύκολα μετά. Το αγοράζω συνέχεια!
Aussie Frizz Miracle Shampoo Ο μύθος που θέλει τα σαμπουάν που δεν κάνουν πολύ αφρό να μην καθαρίζουν είναι απλώς μύθος! Αν και έχει εκχύλισμα ευκαλύπτου, μυρίζει σαν τσιχλοφούσκα. Βοηθάει όντως στο φριζάρισμα και στο πιο εύκολο ξεμπέρδεμα των μαλλιών. Είναι ενυδατικό χωρίς να τα βαραίνει και το άρωμά του κρατάει μέρες. Θα το ξαναγόραζα αν το έβρισκα βέβαια πάλι σε προσφορά καθώς παραμένει ακριβούτσικο. 
Sunsilk Leave-in Cream for Curly Hair Για μένα αυτό είναι το θαύμα για τα τελευταία χρόνια. Με μόνο 2 ευρώ και τα μαλλιά μου παραμένουν να έχουν το κυματισμό της πρώτης ημέρας για πάνω από 2-3 μέρες χωρίς να φριζάρουν και να φουντώνουν ανεξέλεγκτα! Επίσης, αν και κρέμα δεν τα βαραίνει καθόλου, αντιθέτως τα ενυδατώνει τόσο που πια δεν είναι άγριες οι άκρες μου.
Biosilk Silk Therapy Μετάξι για τα μαλλιά και ναι τα αφήνει σαν μετάξι. Είναι ιδανικό για πριν το ίσιωμα ή και μετά, απλώς θέλει ελάχιστες σταγόνες. Επίσης, ακριβώς επειδή θέλει λίγες σταγόνες αν και ακριβό θα δείτε ότι δε θα σας τελειώσει παρά μετά από κάποια χρόνια.
Syoss Beauty Elixir Absolute Oil Θα το ξαναγόραζα για χειμερινούς μήνες αλλά και καλοκαιράκι αν και για αυτή την εποχή μου είναι βαριά η μυρωδιά του. Για να δείτε αναλυτικότερα τη γνώμη μου, δείτε εδώ.
L'oréal Curl Contour Hair Mask Μεγαλωμένη με τα προϊόντα αυτής της αγαπημένης εταιρείας, δε γίνεται να μην εμπιστεύομαι την περιποίηση των μαλλιών μου σε μάσκες και σαμπουάν της. Είναι ένα καθαρά επαγγελματικό προϊόν για το φριζάρισμα και την ενυδάτωση των σπαστών/σγουρών μαλλιών. Δεν τα βαραίνει καθόλου, διαρκεί το άρωμά της και βοηθάει απίστευτα στο ξεμπέρδεμα. Την χρησιμοποιούσα και ως κοντισιόνερ το καλοκαίρι στα καθημερινά λουσίματα. Θα τη βρείτε πιο οικονομικά στο FeelUnique.
L'oréal Matt & Messy Spray Η οικονομική λύση για μαλλιά με ανέμελο στυλ παραλίας. Μυρίζει τέλεια και το κράτημα που αφήνει διαρκεί χωρίς να τα ξηραίνει. Το χρησιμοποιώ όλο τον χρόνο και βέβαια το έχω ήδη ξαναγοράσει. Δείτε εδώ την αναλυτικότερη απόψή μου.

Ελπίζω να σας άρεσαν αυτά τα Empties καθώς ακολουθεί η τελευταία κατηγορία MAKE UP CARE!

Σας φιλώ!!!

χχχ


12 σχόλια:

  1. Είναι πράγματι μύθος αυτό με τα σαμπουάν και τον αφρό! Μάλιστα τα περισσότερα highend είναι αυτά που κάνουν ελάχιστο αφρό και παρόλα αυτά θεωρούνται τα καλύτερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ναι! Άσε που όταν έχουν πολύ αφρό δε ξεβγάζονται και εύκολα!!! Εγώ το χω πει υπάρχει λόγος που τα highend είναι highend! (όχι βέβαια ότι δεν υπάρχουν και κάποια καλά οικονομικά)

      Διαγραφή
  2. Μια φίλη μου πρότεινε το Syoss λαδακι, πάλι καλά που είδα ότι είναι καλύτερο για τους χειμερινούς μήνες! Θα περιμένω τότε!! Φιλία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμη και για μένα που έχω χοντρή τρίχα επειδή είναι αρκετά παχύρρευστο και έντονη η μυρωδιά του καλοκαίρι δεν το άντεχα με τίποτα!!!

      Διαγραφή
  3. Θέλω πολύ να δοκιμάσω το Aussie Frizz Miracle Shampoo .
    Φιλιά πολλά από τις Chicates!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζει!!!! Ελπίζω να σ' αρέσει, εγώ έχω πάρει και το κοντισιόνερ, ελπίζω να βγει καλό! Φιλιά πολλά!!!!!

      Διαγραφή
  4. Εχω δοκιμασει το αντιστοιχο conditioner της Aussie και ειναι υπεροχο!! Αλλα κι εγω θα το ξαναγοραζα σε προσφορα γιατι ειναι πανακριβα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα το έχω σε αναμονή, να τελειώσω κάποια άλλα πρώτα, ελπίζω να ταιριάξει και σε μένα! Καλά οι τιμές του εκτός από πανάκριβες είναι και πενταπλάσιες σε σχέση με εξωτερικό!!!!! Γκρρρρρρρρ

      Διαγραφή
  5. θέλω να δοκιμάσω το matt and messy spray πολύ!!! θα σε εμπιστευτώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σ' αρέσει, είναι εντελώς καλοκαιρινό και το στυλ που προσφέρει και το άρωμά του!!!!

      Διαγραφή
  6. Φαινονται τοσο ωραια ολα!Φετος το matt&messy δε μου τη γλιτωνει για κανενα λογο!
    Οσο για τα προϊοντα της aussie τωρα, στις επιθυμιες βγαζουνε συχνα κουπονια -3€, αν θελεις ριξε μια ματια γιατι βγαινουν στα 6€ περιπου τα προϊοντα και συμφερει!
    Φιλια xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το λατρέψεις το σπρέυ, τα αφήνει τόσο ωραία!!!! Αχ ναι το γνωρίζω το επιθυμίες, μη νομίζεις και εγώ έτσι τα παίρνω ή με κανένα 1+1 στο χόντο... σε ευχαριστώ πολύ Μαρώ μου!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...