26.1.14

13 beauty favorites for 2013!

Χαίρεται, χαίρεται!!!

Ιδού ένα ποστ που άργησε λίγο αλλά ο Ιανουάριος δεν έχει τελειώσει ακόμη!

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι δεν σας δείχνω ποτέ αγαπημένα του μήνα, ίσως γιατί δε δοκιμάζω πολλά και διάφορα μακιγιάζ ανά μήνα αλλά ανά μεγαλύτερα διαστήματα. Όμως συνολικά το 2013 είχα αρκετά αγαπημένα και νέες αφίξεις στο μακιγιάζ μου και βέβαια δεν είναι μόνο 13 τα προϊόντα που μου άρεσαν αλλά πάμε να δούμε τα 13 πιο αγαπημένα μου!





















Τι να σας πω για αυτό το πινέλο; Σίγουρα δεν έχω δοκιμάσει πολλά αλλά για την εφαρμογή υγρού make up ή BB cream το έχω λατρέψει. Αφήνει πολύ ελαφρύ τελείωμα, απορροφά όση ποσότητα χρειάζεται, 
οι τρίχουλες του είναι πολύ μαλακές και απαλές και η λαβή του πολύ εύχρηστη.
 Δεν το έχω δοκιμάσει για άλλη χρήση 
αλλά π.χ. καμιά φορά, όταν θέλω να σβήσω έξτρα ποσότητα πούδρας έχει καλό αποτέλεσμα.

Ένα πινέλο που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή και πάλι του υγρού make up κ.α. Το έχω δοκιμάσει και για αυτήν τη χρήση του και μπορώ να πω πως έχει τέλειο αποτέλεσμα ακόμα πιο ελαφρύ τελείωμα από το stippling, δυστυχώς όμως δεν καλύπτει το ίδιο καλά. Εγώ, ωστόσο, το χρησιμοποιώ εξαρχής για να απλώνω το ρουζ μου και για να σετάρω πούδρα ή να μαζεύω τα υπολλείματα στο τέλος του μακιγιάζ μου. Είναι παράαααααα πολύ μαλακό και σίγουρα σας το προτείνω γιατί είναι και πολυχρηστικό. Βέβαια, ήδη, θα ξέρετε ότι είναι όλα τα πινέλα της συγκεκριμένης μάρκας πολυχρηστικά αλλά το προαναφερομένο είναι αυτό που, κατά τη γνώμη μου, πρέπει όλες να έχουμε!

3.Erre Due Mat Glam nail polish no 281
Ένα απίστευτο μωβ χρώμα και σαν λάτρης του μωβ δεν υπήρχε περίπτωση να μην αποκτήσω και ένα μωβ σε ματ υφή. Δείτε αντίστοιχο nail post εδώ.

4.Essence Get Big Lashes Triple Black Mascara
Εντάξει δεν έχω λόγια! Μου φαίνεται απίστευτο πως μια τόσο οικονομική μάσκαρα έχει τόσο καλό αποτέλεσμα! Ναι, δίνει όντως τόσο έντονο μαύρο χρώμα. Δίνει υπέρογκο όγκο, χιχι. Από μήκος είναι αρκετά καλή αν και διαφημίζεται ως μάσκαρα για όγκο. Δεν τις κολλάει, δεν μουτζουρώνεται. Το βουρτσάκι είναι τρίχινο και μεγάλο και κρατά αρκετή ποσότητα πάνω του. Ξεβάφεται πολύ εύκολα και εγώ ειδικά για βράδυ ή για πρωί αν θέλω μόνο να τονίσω βλεφαρίδες χωρίς σκιά στα μάτια, την προτιμώ!

5.Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara
Αν δίνει κουκλίστικο αποτέλεσμα; Ε ναι δίνει!
Έχει περισσότερο μήκος από όγκο αλλά αν τη δουλέψετε δύο φορές θα έχετε όγκο, καμπύλη, μήκος και ένα υπέροχα σαγηνευτικό βλέμμα. Το βουρτσάκι της είναι τρίχινο και μεσαίου μεγέθους, καλύπτει και τις κάτω μικρές βλεφαρίδες και αν και ακριβούτσικη εγώ τη συνιστώ σε όλες γιατί είναι η μάσκαρα που μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλες τις ώρες! Τη θεωρώ καλύτερη από τη κλασσική Hypnôse.

6.Seventeen Xtraordinaire Purple Mascara
Την χρησιμοποιούσα καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα με απαλό μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο είναι πανέμορφη. Επιτέλους μια μάσκαρα με χρώμα που το χρώμα της είναι εντυπωσιακότατο και φαίνεται από μακριά. Δίνει τέλειο όγκο, καμπύλη και το βουρτσάκι της είναι πλαστικό αλλά καλύπτει άνετα και τις κάτω βλεφαρίδες. Αν και πιστέψτε με, μόνο ένα, δύο περάσματα στις πάνω αρκεί.

7.Garnier BB Cream For Oily/Combination Skin
Εντάξει αφού δοκίμασα αρκετές BB κατέληξα ότι αυτή είναι η αγαπημένη μου. Ήδη σκοπεύω να την αγοράσω τρίτη φορά. Για μένα που έχω λιπαρό δέρμα με εποχιακές τάσεις ακμής είναι η κατάλληλη. Εγώ λατρεύω που μυρίζει οινόπνευμα γιατί έτσι με ξυπνάει το πρωί και μου μυρίζει καθαριότητα. Αφήνει τέλειο αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και χωρίς καθόλου γυαλάδα. Είναι αρκετά ενυδατική και βοηθάει στην περιποίηση της επιδερμίδας. Άνετα διαρκεί 8 ώρες. Δε χρειάζεται σετάρισμα με πούδρα παρά μόνο ίσως ένα πέρασμα στο τέλος της ημέρας και το κυριότερο είναι αρκετά καλυπτική ακόμη και χωρίς χρήση concealer. Garnier FTW! Βέβαια, η απλή ΒΒ της ίδιας μάρκας δε τη συνιστώ! χιχι

8.Bioderma Sebium Pore Refiner
Θα μπορούσα να πω ότι όχι απλώς την έχω λατρέψει αλλά δεν μπορώ χωρίς αυτή τη κρέμα!
Ναι, κάνει όλα όσα υπόσχεται. Βοηθάει τους διεσταλμένους πόρους και κάνει πιο λεία και απαλή την επιδερμίδα. Σιγά σιγά θα δείτε μια ανανέωση στην επιδερμίδα σας καθώς διώχνει οποιαδήποτε λιπαρότητα και στίγματα. Χρησιμοποιείται είτε ως θεραπεία είτε ως βάση πριν το make up. Αυτό που θα αρέσει σε όλες είναι η πολύ δροσερή υφή και μυρωδιά της. Μου θυμίζει αγγουράκι.

9.Maybelline New York Color Tattoo 24hr Gel-Cream Eyeshadow 65 Pink Gold
Τέλειο αποτέλεσμα και ειλικρινά πόσο χαίρομαι που έχουν εξελιχθεί οι κρεμώδεις σκιές. Με ή χωρίς βάση κρατάει σίγουρα 8 ώρες αλλά και πολύ περισσότερο. Απλώνεται σαν βούτυρο με ή χωρίς πινέλο. Αναμειγνύεται εύκολα με άλλες σκιές είτε κρεμώδεις είτε σε μορφή σκόνης. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι απαραίτητο, πιστεύω, για όλες τις γυναίκες. Φοριέται από πρωί ως βράδυ και έχει άπειρους συνδυασμούς. Έχω και άλλες της ίδιας μάρκας αλλά αυτό το χρώμα είναι αυτό που έψαχνα καιρό και με έχει σώσει!

10.Kenzo Parfum d'été crayon
Το έχω χρόνια το συγκεκριμένο αλλά μέσα στο 2013 το ξαναθυμήθηκα. Λοιπόν, πρόκειται, για μια σκιά σε μορφή μολυβιού με ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα, ασημί με βεραμάν πινελιές, διαρκεί αρκετές ώρες, απλώνεται πολύ εύκολα, έχει τρομερή λάμψη, το συνδυάζω με τη μωβ μάσκαρα που σας έλεγα παραπάνω αλλά το καλύτερο;! Έχει άρωμα! Συγκεκριμένα μυρίζει το εν λόγω άρωμα του Kenzo Parfum d'été. Δηλαδή μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και ως άρωμα στους καρπούς σας ή στο λαιμό σας δίνοντας σας και τη λάμψη ενός highlighter!

11.Essence Stay Matt Lip cream no 01 velvet rose
Ένα κραγιόν σε κρεμώδη μορφή; Ε ναι! Με απίστευτη διάρκεια, υπέροχη γεύση - πραλίνα νομίζω, ματ αποτέλεσμα και χωρίς να ξηραίνει τα χείλη σας. Το συγκεκριμένο χρώμα θεωρείται nude αλλά όχι του νεκρού, χιχι. Είναι πολύ απαλό σομόν-ροζ που φοριέται άνετα το πρωί με λίγο ρουζ και μάσκαρα αλλά και το βράδυ με smoky eyes!

12.Sleek True Colour Lipstick no 797 Smother
Το πιο τέλειο χρώμα ever! Ενυδατικό αλλά ματ, με απίστευτη διάρκεια και κυρίως με πολύ καλή απόδοση, ένα πέρασμα και είστε έτοιμες. Για να δείτε το χρώμα αν και δε φαίνεται ακριβώς πόσο έντονο είναι, δείτε έμενα παρακάτω. Είναι πιο σκούρο μωβ από αυτό που βλέπετε. Πολλές το συγκρίνουν με το Rebel της MAC και νομίζω ότι είναι αρκετά κοντά αλλά η φωτογραφία το αδικεί.



13.Artdeco Eyeshadow Base
Τη συγκεκριμένη μου τη σύστησε η Μαριάννα από το Just Another Vintageholic.
Έχει αρκετά παχύρρευστη υφή αλλά δουλεύεται πολύ καλά και δίνει διάρκεια τουλάχιστον δέκα ωρών. Κάνει πιο έντονες όλες τις σκιές είτε σε μορφή σκόνης είτε κρεμώδεις ακόμη και τις πιο κακής ποιότητας σκιές. Από τότε που την πήρα δεν υπάρχει φορά που να βάλω σκιά χωρίς αυτή τη βάση. Δε χρειάζεται καν να ανησυχείς αν θα χρειαστεί φτιάξιμο το μακιγιάζ των ματιών σου κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς μένει αναλλοίωτο ως το βράδυ.

Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα για το μακιγιάζ για το 2013!

Ελπίζω να σας άρεσαν, ίσως ακολουθήσει ένα ακόμη ποστ 
με αγαπημένα για το 2013 σε προϊόντα ομορφιάς.

Για πείτε μου γνώμες ή ποιο ήταν το δικό σας αγαπημένο για το 2013; 
Αν έχετε κάνει αντίστοιχο ποστ αφήστε μου τον σύνδεσμο στα σχόλια να το δω 
(αν δε το έχω ήδη δει χιχι).

Σας φιλώ!

χχχ

32 σχόλια:

  1. Ωραίο ποστ!
    Χάρηκα πολύ που έχεις συμπεριλάβει στα αγαπημένα σου το face expert brush γιατί το παρήγγειλα πριν μια εβδομάδα από το iherb!
    Επίσης, η κρέμα από Bioderma είναι εξαιρετική! Την έχω δοκιμάσει!
    Πολλά φιλιά κορίτσι όμορφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το λατρέψεις το πινελάκι και μετά θα θες και άλλα πινέλα της ίδιας μάρκας! Τουλάχιστον εγώ, αν μπορούσα, θα είχα όλη τη σειρά χιχι

      Δεν είναι απίστευτη κρεμούλα, καλέ θέλω να βάζω συνέχεια τόσο ωραία που μυρίζει!!!!

      Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ Εύα μου!!!!! Φιλιά πολλά και σε εσένα!!!

      Διαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραίο post....μου αρέσει και εμένα πολύ το expert face brush αλλά και το buffing brush εξίσου για το foundation!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Λυγερή μου! Είναι έρωτας μεγάλος αυτά τα πινέλα, δε χρειάζεται πια να δοκιμάζω άλλα χιχι

      Διαγραφή
  3. ΠΟλύ ωραίο ποστ Μάχη μου!!
    Πρέπει να το κάνω κι εγώ!!
    Τι περίεργο το μολύβι από Kenzo??Δεν το είχα ξαναδει!!
    Συμφωνώ με το brush από την core collection!Εγώ το χρησιμοποιώ για να απλώνω τo tinted moisturizer!!
    Επίσης πρέει επιτέλους να αγοράσω το ματ liquid κραγιον απο essence!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αν και ξέρω κάποια αγαπημένα σου, θέλω πολύ να τα δω όλα!

      Δεν έχουν πολλές αποχρώσεις τα κραγιονάκια αυτά αλλά για κάθε μέρα είναι ό,τι πρέπει!

      Και εγώ τυχαία το είχα πάρει μαζί με το άρωμα κάποτε και τελικά το άρωμα δεν το φόρεσα αλλά το μολυβάκι το λατρεύω!!!!

      Διαγραφή
  4. Την κρέμα της bioderma θέλω πολύ να την δοκιμάσω.. Αλλά σαν βάση για μακιγιάζ περισσότερο!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ σαν βάση τη χρησιμοποιώ κυρίως, άλλωστε και έτσι πάλι λειτουργεί! Θα την βρεις σε πολλά διαδικτυακά φαρμακεία, αξίζει και δεν είναι ακριβή!!! Στη συνιστώ!

      Διαγραφή
  5. Παρά πολυ όμορφο το post σου και ενδιαφέρον παράλληλα... τα πινέλα απο real techniques είναι στους επόμενους στόχους απόκτησης μου!!!
    Φιλιά απο
    http://pozasworld.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα να τα πάρεις και να τα χαρείς!!!! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  6. τα πινελα τα λατρευω...την κρεμα της Bioderma πρεπει να τη δοκιμασω..ακουω τοσο καλα λογια..κολλαω λιγο στην τιμη αλλα θα την ψαξω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ακριβή, στο ιντερνέτ θα τη βρεις γύρω στα 12-13 ευρώ... και δεν τελειώνει γρήγορα όποτε μπορείς να την έχεις για καιρό! Το νεράκι καθαρισμού π.χ. είναι πολύ πιο ακριβό!

      Διαγραφή
  7. Το βερνίι, πόσο τελειο χρωματάκι! Τη μάσκαρα της seventeen τη δοκίμασα πρόσφατα και τη λάτρεψα! Το χρώμα...υπέροχο!! Nice post :))xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χεχε χαίρομαι που έχουμε κοινά!!! Καλά εγώ είμαι κολλημένη με το μωβ, είναι το αγαπημένο μου χρώμα!!! Σ'ευχαριστώ πολύ Βασιλική μου να'σαι καλά!!!

      Διαγραφή
  8. Κάλλιο αργά παρά ποτέ Μάχη μου! Και είσαι κούκλα στην pic! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα αν και δε συνηθίζω να βγάζω σοβαρές φωτογραφίες χαίρομαι που σ'άρεσε Κοραλλακι μου! φιλιά πολλά πολλά!

      Διαγραφή
  9. Πολυ ομορφο ποστ Μαχη μου!
    Υπεροχα τα αγαπημενα σου!
    Το βερνικι ειναι φανταστικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου!!!! Χαίρομαι που σ'άρεσε! Μακάρι να είχα και το ταλέντο σου να κάνω ιδιαίτερα σχέδιακια αλλά δεν έχω καθόλου υπομονή! Φιλιά πολλά!!!! α! και περαστικά, εύχομαι να περάσει γρήγορα το θέμα με τα μάτακια σου!!!

      Διαγραφή
  10. Τι ωραίο ποστ!!Αυτή η κρεμούλα της bioderma πόσο κοστίζει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήρθε η ώρα να βάλω λινκ χιχι

      http://www.pharmacy295.gr/gr/el/products/bioderma-sebium-pore-refiner-30ml

      Εγώ την πήρα σε αυτή την τιμή περίπου. Κανονικά κοστίζει 16€ αλλά θα την βρεις από 12-13 ευρώ σίγουρα! Είναι πολύ καλή και δροσιστική και κυρίως εξαφανίζει σιγά σιγά τους πόρους!

      Διαγραφή
  11. Πολύ πολύ ωραίο ποστ!! Μου αρέσει να διαβάζω αγαπημένα, παίρνω ιδέες!! Λάτρεψα κι εγώ τη συγκεκριμένη bb από garnier μέσα στο '13! Επίσης λέω να κοιτάξω και τη βάση που ανέφερες!! Πρέπει να είναι πολύ καλή!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σ'άρεσε Ντίνα μου!!!! Και εγώ τα hauls & τα αγαπημένα είναι από τα ποστ που αγαπώ περισσότερο!!!! Η συγκεκριμένη ΒΒ νομίζω εκδιώχνει όλες τις άλλες με την ποιότητα και την τιμή που έχει! Ναι, δοκίμασε την, την κρεμούλα, εγώ που έχω λιπαρό δέρμα και έχω δει τρελή διαφορά!!!!

      Διαγραφή
  12. τι κουκλάκι που είσαι!!!! πολύ όμορφα όλα, τα πινέλα δε, όλο τα γλυκοικοιτάζω!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ Χαρά μου!!!! Αααα να σταματήσεις να τα γλυκοκοιτάζεις και να τα πάρεις όσο έχουμε εκπτώσεις ακόμη, δε θα θες να πάρεις άλλα πινέλα μετά! χιχι

      Διαγραφή
  13. πολύ ωραία τα αγαπημένα σου, αλλά και η φωτογραφία σου!! τα sleek έχουν γίνει αγαπημένα μου, σε βαθμό να αγοράζω μανιωδώς!! από τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν έχω δοκιμάσει κάποιο, μου άρεσαν πολύ οι κρεμούλες που παρουσίασες όμως.καλή σου εβδομάδα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι! Βέβαια, τώρα που είδα το μήνυμα η εβδομάδα τελειώνει αλλά δεν πειράζει, καλό σαββατοκύριακο να έχουμε! Καλά τα sleek εγώ δεν έχω μυηθεί ακόμη αλλά έχε χάρη που δεν έχω χώρο για άλλα καλλυντικά γιατί δε θα αργήσω πολύ και εγώ να δοκιμάσω κι άλλα!!!!

      Διαγραφή
  14. Η μάσκαρα της Essence και η Pink Gold είναι και δικά μου αγαπημένα! Πολύ ωραία όλα! Χάρηκα που σ'άρεσε η βάση! Εγώ αν και χρησιμοποιώ περισσότερο το Soft Ochre (μόνο και μόνο λόγω χρώματος, επειδή καλύπτει κιόλας), σαν τη συγκεκριμένη βάση δεν έχω βρει καμία, η απόδοση χρώματος που δίνει στις σκιές είναι η μέγιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ έχουμε κοινά αγαπημένα και πέραν της βάσης!!! :) Καλέ έχω λείψει πολλές φορές από τις 8 το πρωί και έχω γυρίσει στις 12 το βράδυ και η σκιά εκεί ανέγγιχτη!!!! Θέλω να δοκιμάσω κάποια στιγμή και της MAC αλλά αυτό που μου αρέσει στην Artdeco είναι ότι δεν αλλάζει το χρώμα αλλά το τονίζει απλώς περισσότερο! So many thanks για την πρόταση! Με έσωσες!!!

      Διαγραφή
  15. Πολύ όμορφο ποστ Μάχη μου!Υπέροχα τα αγαπημένα σου!Τα lip cream της essence είναι και στα δικά μου αγαπημένα αν και την απόχρωση που έχεις εσύ δεν την έχω βρει πουθενά αλλά έχω τις άλλες τρεις και τις αγαπώ όλες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σ' άρεσε Μάρακι μου!!!! Αααα εγώ έβρισκα πολύ καιρό τις υπόλοιπες και όταν επιτέλους βρήκα τη συγκεκριμένη, τη πήρα με την πρώτη σκέψη! Κάθε φορά που το βάζω, βάζω ένα τόνο λόγω γεύσης χιχι

      Διαγραφή
  16. Τελεια αναρτηση Μαχη μου!!! Θα δοκιμασω σιγουρα και αυτη την μασκαρα της essence, η doll eyes ειναι τελεια οντως την εχω δοκιμασει και μου αρεσει πολυ αλλα δυστηχως ειναι ακριβη! Την color tattoo την λατρευω εχω μια και θελω σιγουρα και την pink gold τελειο χρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα εγώ έχω και την τυρκουάζ, εσύ που έχεις και αυτό το πανέμορφο χρώμα ματιών θα σου πηγαίνει απίστευτα!!!! Καλά μη νομίζεις, δεν ψωνίζω ποτέ καλλυντικά αν δεν έχουν εκπτώσεις, συνήθως παίρνω στοκ όταν δω κάνα 30% και τα ανοίγω όταν τελειώσουν τα προηγούμενα αλλιώς στις μέρες μας με τίποτα δεν θα έσκαγα 30€ για μάσκαρα!!!! Φιλιά πολλά Κατερινάκι μου!!!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...