11.2.13

Manicure ideas for updated nails!


Για αυτήν τη βδομάδα ένα σύντομο άρθρο αλλά με πολλή δημιουργικότητα. Οι τάσεις για το μανικιούρ, που έχει εξελιχθεί σε ένα είδος τέχνης για κάποιες και σε ευχάριστη ανάγκη για κάποιες άλλες, αλλάζουν συνέχεια και έτσι έχουμε όλες τη δυνατότητα να βρούμε τα στιλ που μας ταιριάζουν και να μην ξεμένουμε από ιδέες.


Θα σας παρουσιάσω, λοιπόν, νέα είδη γαλλικού αλλά και το ανάποδο γαλλικό.

Ακόμη, νέες τεχνοτροπίες με γκλίτερ, στρας και με την τεχνική της caviar art.

Βέβαια, να μην ξεχάσω το αγαπημένο μου ματ τελείωμα που με ένα βερνίκι μπορεί να αλλάξει στιλ σε όλα μας τα μανό.


Ανάποδο γαλλικό με την κλασσική επιλογή του μαύρου και άσπρου για όλες τις ώρες, όλα τα στιλ και κυρίως για μικρές αλλά και μεγαλύτερες κυρίες.










Ανοιξιάτικο μεν αλλά εξαιτίας του μπεζ φοριέται άνετα και όλο το χειμώνα. Τη θέση του μπεζ μπορεί να τη πάρει το ανοιχτό γκρι και τη θέση του σιέλ, το φούξια ή και το μπορντό. 

'N' of course the glitter ones. 
Από παγιέτες σε στρας και χρυσόσκονη ή απλώς σε γυαλιστερές υφές.







Εταιρείες όπως η ελληνική ERRE DUE έχει σε προσιτές τιμές μια μικρή ποικιλία γκλίτερ μανό αλλά και η αγαπημένη μου Essence σε ακόμα πιο προσιτές τιμές έχει απίστευτα περλέ χρώματα.


Essence nude glam 02 iced strawberry cream
Erre Due mat touch
Erre Due glitter effect 992









Essence colour & go 133 oh my glitter!
Erre Due glitter effect 992

Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιώ πάντα ένα top coat ή κάποιο βερνίκι που να έχει διπλή δράση, προστασία πριν το χρώμα, διάρκεια αλλά και γρήγορο στέγνωμα. Ακόμη και το πιο φθηνό μανό με ένα καλό top coat μπορεί να διαρκέσει ως 5-7 μέρες (κι ας πλένεις πιάτα χιχι). 


Η caviar art είναι μια νέα τεχνική που στολίζετε τα νύχια σας με πολλές μικρές, μονόχρωμες ή και πολύχρωμες πέρλες. Έγινε γνωστή από την εταιρεία Tommy G.

Μια άλλη νέα τάση είναι αυτή των Blue Jeans. Δηλαδή, ένα μανό που δίνει την υφή που έχουν τα αγαπημένα μας τζιν παντελόνια. Δημιουργός της τάσης αυτής είναι η ERRE DUE.


Για τέλος, αφήνω την τάση με τα μεταλλικά χρώματα. Διαφημίζεται από τις εταιρείες όπως η FLORMAR, η MAYBELLINE αλλά και η ERRE DUE.







Καλές δημιουργίες και αναμένω και δικές σας εικόνες!






2 σχόλια:

  1. http://mairhxeno.blogspot.gr/2013/02/blog-post_15.html
    εχω τρελα με τα νυχια! τα βαφω καθε μερα!! ωραιες ιδεες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ να σου πω επειδή έχω μακριά νύχια βαριέμαι να τα βάφω συνέχεια, ειδικά τον χειμώνα, το καλοκαίρι ξαναβρίσκω τη διάθεσή μου!!!

      Χαίρομαι που σ' άρεσαν οι ιδέες μου!!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...