17.2.13

E-shopping εν Ελλάδι



Πάντα μ’ άρεσαν τα ψώνια, ίσως τα τελευταία χρόνια βαριέμαι λιγάκι να περνάω ώρες στις βιτρίνες και γι’ αυτό προτιμώ το e-shopping. Έχω ανακαλύψει ότι είτε κάνω έρευνα αγοράς και μετά πηγαίνω σε συγκεκριμένα καταστήματα, κερδίζοντας έτσι χρόνο, είτε ψωνίζοντας κατευθείαν μέσω διαδικτύου και πάλι κερδίζω χρήματα, καθώς οι προσφορές είναι πολλές και οι τιμές χαμηλότερες. 

Σε μερικά διαδικτυακά μαγαζιά μπορείτε να βρείτε προϊόντα της τελευταίας σεζόν και σε άλλα παλαιότερης. Όλο το χρόνο όμως βρίσκετε προϊόντα ανεξαρτήτους εποχής.

Το κυριότερο είναι ότι το e-shopping στην Ελλάδα έχει εξελιχθεί και βελτιωθεί παρά πολύ και έτσι οι σελίδες που το προσφέρουν είναι πολλές και ποίκιλες.

Ας δούμε μια δειγματική λίστα από αυτά που εγώ, έστω, αγαπώ και επισκέπτομαι συχνά.

Θα ξεκινήσω με αλυσίδες καταστημάτων που έχουν όμως και το e-shop/site τους. Βολεύουν είτε για έρευνα αγοράς είτε για να βρείτε πιο εύκολα ό,τι θέλετε χωρίς να περπατάτε αδίκως στους δρόμους. Πολλά από αυτά έχουν αντικαταβολή και κάποια αντί για έξοδα μεταφοράς στην οικία σας έχουν δωρεάν μεταφορά στο πλησιέστερο κατάστημα για σας.



http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/home/gr/el/
Στην ουσία δεν πρόκειται για e-shop αλλά έχει όλη τη συλλογή του brand με τιμές και άλλες πληροφορίες.



http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/home/bershkagr/el/bershka


 Δέχεται πιστωτική κάρτα και pay pal. Εκτός από πιθανότητα παράδοσης κατ' οίκον υπάρχει και παράδοση στο κατάστημα.




http://www.blanco.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategories1_11202_13554_-1__B

Για την Ελλάδα δεν έχει e-shop αλλά τα προϊόντα υπάρχουν και στη χώρα μας στις ίδιες τιμές.


http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/home/pullandbeargr/en/pullandbear

Δέχεται πιστωτική κάρτα και pay pal. Εκτός από πιθανότητα παράδοσης κατ' οίκον υπάρχει και παράδοση στο κατάστημα.


http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/home/stradivariusgr/en/stradivariussales

Πάλι δεν έχουμε ελληνικό e-shop αλλά υπάρχουν πληροφορίες για όλη τη συλλογή που υπάρχει και εδώ με τις τιμές και τα αντίστοιχα μεγέθη.



http://shop.mango.com/GR/mango




Δέχεται πιστωτική, χρεωστική κάρτα και pay pal με παράδοση στο χώρο εργασίας ή κατ' οίκον. 









http://www.oysho.com/webapp/wcs/stores/servlet/home/oyshogr/el/oysho

Δέχεται πιστωτική κάρτα και pay palΕκτός από πιθανότητα παράδοσης κατ' οίκον υπάρχει και παράδοση στο κατάστημα.







Τρία μεγάλα ελληνικά e-shops με brands από το εξωτερικό αλλά και ελληνικά με πολλές προσφορές που διαρκούν ανά βδομάδα και δέχονται αντικαταβολή, πιστωτική και χρεωστική είναι τα Golden Brands, Brands Galaxy, Melina May.


http://www.goldenbrands.gr/





Το Golden Brands είναι αυτό που λέει η ίδια η λέξη! Πολυτελείς μάρκες ένδυσης, υπόδησης αλλά και αξεσουάρ ακόμη και καλλυντικά σε αρκετά μειωμένες τιμές.






http://www.brandsgalaxy.gr/
Το brands galaxy είναι το πρώτο μεγάλο e-shop στην Ελλάδα με προσφορές ανά εβδομάδα από ελληνικά και ξένα προϊόντα όλων των ειδών με μεγάλη ποικιλία για όλες τις ηλικίες σε πολύ προσιτές τιμές με αρκετά καλή εξυπηρέτηση πελατών και κυρίως με πολύ μοντέρνο ύφος.









http://www.melinamay.com/

Το Melina May, που πρόσφατα έκλεισε ένα χρόνο, εκτός από εβδομαδιαίες προσφορές έχει και outlet μόνιμα όλο το χρόνο που ανανεώνεται συχνά. Είναι αυτό με τις πιο χαμηλές τιμές και μπορείτε να βρείτε τα πάντα! Από ρούχα για παιδάκια, βιβλία, αθλητικά είδη μέχρι και είδη διακόσμησης και μπάνιου. Του δίνω το βραβείο με την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.


Θα περάσω σε δυο αγαπημένα ιδιαίτερα e-shops με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ που ξεκίνησαν από μια νεανική ομάδα και τα δύο. Myfashionfruit και NoFashionWay… το πρώτο λίγο πιο ρομαντικό και έθνικ και το δεύτερο πιο sporty chic και rock.

Δέχονται και τα δύο πιστωτική κάρτα και αντικαταβολή.


http://www.nofashionway.com/el/
http://www.myfashionfruit.com/


Ήρθε η ώρα του πολυαγαπημένου asos! Ένα ξένο αλλά διεθνές e-shop με είδη ένδυσης και υπόδησης για άντρες και γυναίκες από ξένα brands σε προσιτές τιμές με μοντέρνο ύφος αλλά και με την κατηγορία του marketplace που θα βρείτε πιο πολυτελή είδη σχεδιαστών μόδας αλλά ακόμη και νέων εγχώριων σχεδιαστών όπως Madame shou shou και Caroline de Souza.

http://www.asos.com/

Δέχεται πιστωτική, χρεωστική κάρτα και pay pal.


http://www.yoox.com/

Yoox ένα e-shop διεθνές και αυτό σαν τον προηγούμενο αλλά με προϊόντα από όλη την Ευρώπη. Έχει μεγάλη ποικιλία σε τσάντες ιδίως ιταλικής παραγωγής. Δέχεται πιστωτική, χρεωστική κάρτα, pay pal και αντικαταβολή.


http://www.e-men.gr/
Για τέλος άφησα ένα ανδρικό e-shop γιατί τους προσέχουμε και τους άνδρες μας. Με προϊόντα αποκλειστικά για αυτούς. Από gadgets, είδη καπνού ως και την κατηγορία "δώρα για εκείνη", για τους άντρες που δυσκολεύονται να διαλέξουν δώρα για την καλή τους. 






So let's smart shopping 'n' of course in a relaxing way!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...