1.12.14

Series #5! Suits!

Εντάξει για όσους δεν ξέρετε το Suits... 

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!


Σε μια πόλη γεμάτη δικηγόρους αλλά και ανεργία, ο νεαρός πανέξυπνος Μάικ ξαφνικά βρίσκεται από την παρανομία στη δικηγορική ζωή. Έχει τη δουλειά που όλοι θέλουν, την κοπέλα που όλοι θέλουν, τη ζωή που όλοι θέλουν. Ή μήπως όχι;;;

Με αφεντικό αλλά και κολλητό φίλο τον ένα και μοναδικό Χάρβευ Σπέκτορ θα δοκιμαστεί και θα δοκιμάσει την ίδια του την εταιρεία. Πολλοί θα ταυτιστούν με τον μεγαλοδικήγορο Χάρβευ που είναι και ο γνωστός θεός, κούκλος, εργένης με το τρομερό διαμέρισμα αλλά πολλοί επίσης θα νιώθουν και θα κατανοούν τον άπειρο αλλά ιδιοφυή Μάικ.

Δε λείπουν, όμως, ρόλοι όπως της μοναδικής ανεπανάληπτης γραμματέως Ντόνα - που είναι κάτι παραπάνω από μια απλή γραμματέας. Η αγαπημένη και καλή αλλά και ιδιαιτέρως όμορφη Ρέιτσελ που προσπαθεί με το σπαθί της. Η πειθαρχημένη και αυταρχική ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Τζέσικα αλλά last but not least...

Ο αγαπημένος μου Λούις! Ίσως ο καλύτερος δικηγόρος απ' όλους που πάντα θα ζηλεύει τον Χάρβευ γιατί "he has all the package and the name" αλλά και τον Μάικ γιατί είναι κολλητός του πρώτου.


Αν, λοιπόν, ψάχνετε μια σειρά που καμιά σχέση με δικηγορία έχει αλλά οι ατάκες και τα τεχνάσματα είναι πάμπολλα και η πλοκή της τέτοια που θα θες να δεις άμεσα το επόμενο επεισόδιο, ε, μόλις τη βρήκατε.



Κατηγορία: Δράμα, Κωμωδία
Βαθμολογία: 9,7/10

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καστ των ηθοποιών και άλλες πληροφορίες, δείτε εδώ.

*Η Βαθμολογία είναι καθαρά προσωπική μου άποψη.

Trailer:

7 σχόλια:

  1. Εντάξει, μια από τις αγαπημένες μου! Αγαπώ Ντόνα και Λούις και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι που θα ξαναρχίσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναιιιιιι, είναι οι αγαπημένοι μου ρόλοι!!!! νομίζω χωρίς αυτούς μπορεί και να μην το έβλεπα!!!

      Διαγραφή
  2. ωραία μου φάνηκε η ιστορία!!!! χμμμ, θα το δω, ναι!!!! :) καλό μηνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα κορίτσι!!!!!!!! Να τη δεις και να μου πεις και γνώμη!!!

      Διαγραφή
  3. Αγαπάμε αγόρια με κουστούμια :) <3
    χαχαχ
    Τέλεια επιλογή σειράς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πιο συγκεκριμένα, αγαπάμε ωραία αγόρια με κουστούμια!!!!!! :)

      Διαγραφή
  4. Well i expect that human capabilities are unlimited so we have to believe in ourselves and always try to break all the boundaries. It is very useful info so we will talk about it with my students and discuss it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...