17.7.14

Καλοκαιράκι ναι!!! Νο 1! Η Λίστα των διακοπών...

Πριν πολλά χρόνια που λέτε, παραπάνω από δέκα, γράφτηκε σε μια αίθουσα ενός λυκείου μια λίστα για όσα έπρεπε να έχουμε εμείς τα κορίτσια στην τριήμερη εκδρομή μας. Από τότε, αυτή η λίστα ανανεώνεται κάθε φορά για κάθε εκδρομή, ταξιδάκι ή οποιαδήποτε μετακίνηση γυναικείου πληθυσμού χιχι.



Τι πρέπει, λοιπόν, να περιλαμβάνει η γυναικεία βαλίτσα από ρουχαλάκια και άλλα αξεσουάρ;;;

Είτε φεύγετε για ένα τριήμερο σε ένα κυκλαδονήσι είτε για μέρες πολλές σε ένα παραθεριστικό θέρετρο, σας σημειώνω κάποια από τα πιο σημαντικά (κατ' εμέ) που πρέπει να έχει κάθε κοριτσάκι μαζί της.

Πάνω απ' όλα να θυμάστε να επιλέγετε ρούχα και αξεσουάρ που ταιριάζουν με πολλά μεταξύ τους και έτσι δε θα χρειάζεται να κουβαλάτε την Άρτα και τα Γιάννενα αγκαζέ!
  • Ένα απλό φόρεμα θαλάσσης ή ένα παρεό ή δύο τρία μακριά φανελάκια, είναι ό,τι πρέπει για να σας συνοδεύσουν στην παραλία από το πρωί ως το βράδυ από τη πιο κοσμική ως την πιο απομακρυσμένη.  
  • Σίγουρα όλες έχουμε ένα τζην σορτσάκι που το έχουμε καταβολευτεί και το φοράμε, όχι απλώς συνέχεια, αλλά ξεχνάμε να το βγάλουμε από πάνω μας. Μα το τζην σορτσάκι είναι θαυματουργό! Μας σώνει για όλες τις ώρες της ημέρας και μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες.

  • Με τι όμως θα συνδυάσετε το σορτσάκι; Μα το πρωί με σαγιονάρες, με σανδάλια στις βόλτες και με ένα ζευγάρι πλατφόρμες για ένα ποτό το βραδάκι.








  • Μην ξεχάσετε βέβαια ένα μακρύ φόρεμα για να το εναλλάσσετε με διάφορα αξεσουάρ και κοσμήματα ή μια μακριά φούστα
  • Για το βράδυ, βέβαια, τι πιο διαχρονικό από ένα τζην τζάκετ για να σας προφυλάσσει από το αεράκι και να σας δίνει στιλ!

  • Τι άλλο δεν πρέπει να ξεχάσετε;;; Μα ένα βραδυνό τσαντάκι - πασπαρτού όπου να σας συνοδεύει όλα τα βράδια όπου και αν πάτε. Να μην είναι πολύ επίσημο (καλοκαιράκι έχουμε) αλλά να μην είναι και αδιάφορο ε;
  • Τέλος, θυμηθείτε για την παραλία, καπέλο, πετσέτα θαλάσσης, πετσετάκι προσώπου και ω ναι, γυαλιά ηλίου!

Αυτά είχα να σας προτείνω από ρουχαλάκια, σίγουρα δε φτάνουν αν οι διακοπές διαρκούν πολλές ημέρες αλλά πάνω κάτω μια γεύση πήρατε!

Σχετικά με τη δική μου βαλίτσα, χμ... μοιάζει αρκετά με αυτή τη λίστα αλλά να'ναι καλά τα ροδάκια που την κάνουν πιο υποφερτή χιχι

Ως το επόμενο ποστ με τη λίστα που θα περιλαμβάνει τα απαραίτητα καλλυντικά...

Σας φιλώ!

χχχ



5 σχόλια:

  1. Το έκανα κι εγώ αυτό στο σχολείο!
    Πολύ καλές επιλογές και αυτά τα σανδάλια φανταστικά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λατρεύω κάθε φορά που κάνω αυτή τη λίστα, για κάποιο λόγο να φτιάχνω βαλίτσες μ'αρέσει τόσο πολύ χιχι

      Αααα τα σανδάλια είναι από migato,τσέκαρε τα αν θες, λογικά θα έχουν και έκπτωση, τα έχω εδώ και καιρό αλλά ξεχνάω να σας κάνω clothes haul!

      Διαγραφή
  2. πολύ ωραία και σωστή λίστα!!Αν και συνήθως παίρνω τουλάχιστον τη μισή μου ντουλάπα!!χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή η λίστα σου! το τζην μπαίνει πρώτο-πρώτο στην βαλίτσα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τις αγαπημένες μου λίστες!! :)
    Τι ωραίο που το έκανες το blog σου!! Μ'αρέσει πολύ το gadget κάτω από τις ετικέτες!
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...