25.6.14

Summer Haul! The Beauty Part!

Χαίρεται, χαίρεται! Πάλι έκανα αιώνες να σας γράψω αλλά λίγο η δουλειά, λίγο ο καιρός που έχει ανοίξει και οι υποχρεώσεις αλλά χρόνο για αγορές δε λέω βρίσκω...

Αυτά που θα σας δείξω είναι αγορές που έγιναν σταδιακά τους τελευταίους μήνες αλλά σκοπεύω να τα χρησιμοποιήσω το καλοκαιράκι!

Στο επόμενο ποστ θα σας δείξω ρουχαλάκια αλλά τώρα πάμε να δούμε καλλυντικούλια!!!






Barry M Limited Edition Palettes from Asos 6,85€ η μία: Τις συγκεκριμένες τις βρήκα με έκπτωση πριν πολύ καιρό αλλά ενίοτε τις έχει αυτές ή κάποιες άλλες της ίδιας εταιρείας. Έχουν μέτρια απόδοση αλλά επειδή πάντα φοράω βάση πριν χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε σκιά δεν έχω κανένα θέμα! Τα χρώματα της πρώτης ενδείκνυνται για όλο το χρόνο αλλά ειδικότερα για το καλοκαιράκι και η δεύτερη παλέτα είναι ό,τι πρέπει για βραδυνό μακιγιάζ.



Sleek i-divine in DEL-MAR 1 palette @ Sleek 9,99€ Η παραγγελία αυτή μου ήρθε τον Απρίλιο καθώς πήρα και την i-candy ως δώρο για τη μαμά. Αυτή λοιπόν, τη φαντάζομαι για καλοκαιρινά απογευματινά μακιγιάζ!
Sleek i-divine in Supreme palette @ Sleek 9,99€ Ε ναι, δεν υπήρχε περίπτωση να μην την πάρω! Έχει τόσο καλοκαιρινά χρώματα και ανυπομονώ να τη χρησιμοποιήσω στις διακοπές (αν καταφέρω να πάω) χιχι
Sleek True Colour Lipstick in Coral Reef @ Sleek 5,99€ Έψαχνα πάντα ένα κοραλλί με ματ υφή και επειδή το χειμώνα είχα πάρει ένα dupe του rebel είπα να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου και τελικά αυτό είναι υπέροχο και με πολύ καλή διάρκεια!



MAC Lipstick in Impassioned 18,50€ Πάω μια μέρα στη MAC έτσι απλώς να χαζέψω και τελικά δοκιμάζω το impassioned αλλά και το heroine. Ε, το δεύτερο θα γίνει οσονούπω δικό μου! Όσο για το πρώτο, τα λόγια είναι περιττάααα λα λα λα!
ΜAC Prep&Prime Highlighter 22,50€ Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό ένα highlighter pen της inglot, το οποίο τελείωσε (και μου πρόσφερε και κάποια κάλυψη) και επειδή ως ασπρούλιαρα πάντα πίστευα ότι έχω κύκλους έβαζα τόνους concealer (studio fix κιόλας) ώσπου η κοπέλα στη mac αφού μου δοκίμασε ότι υπήρχε στο κατάστημα, με έπεισε ότι τελικά τα φαινόμενα απατούν και δε χρειάζομαι κάλυψη γιατί δεν έχω κύκλους. Το εν λόγω προϊόν, λοιπόν, είχε τόσο όμορφο αποτέλεσμα και φως δίνει και μια μέτρια κάλυψη (αν χρειάζεστε) δίνει! Προσοχή γιατί βγαίνει σε διάφορες αποχρώσεις!

L'oréal Jeans effect nail polish 865 (pinkish one) & 861(blue one) 4,50€ το ένα Αν έχουν τζιν εφε; ε κάτι έχουν, της ίδιας σειράς από erre due βέβαια έχουν πιο ωραίο αποτέλεσμα. Στεγνώνουν, όμως, γρήγορα και διαρκούν τουλάχιστον 5 μέρες χωρίς top coat. Pupa nail polish lasting color 2,50€ Το πήρα από το μπαζάρ του Σαράντη. Τέλεια απόδοση χρώματος με ένα πέρασμα είναι απόλυτα όπακ και στεγνώνει απίστευτα γρήγορα. Όσο για διάρκεια έχει πολύ καλή!

Το ροζ ρολογάκι δεν είχα σκοπό να το πάρω αλλά ήταν σε προνομιακή τιμή με τα κουπονάκια του βασιλόπουλου χιχι
Bioten Body Lotion Yogurt&Bamboo Δροσιστικότατο και καλοκαιρινό! Το βάζω πριν πάω για νάνι και η δροσιά του μένει ως το άλλο πρωί.
Ξεβαφτικό νυχιών με βατόμουρο Το βρήκα τυχαία στα τζάμπο. Έχει πολύ πρωτότυπη συσκευασία με αντλία όπου την σπρώχνεις προς τα κάτω με το βαμβάκι και βγάζει όση ποσότητα χρειάζεται. Δε ξεραίνει τα νύχια και το δέρμα και μυρίζει εκπληκτικά.


Honey Bronze Dry oil by Body Shop 10,50€ τιμή προσφοράς
Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά φαντάζομαι όλες το ξέρετε.
Satsuma Body Sorbet by Body Shop 14€ Τι να πει κανείς;;;
Η BS το έκανε το θαύμα της. Για μετά τον ήλιο ή γενικότερα αν θέλετε έξτρα ενυδάτωση η υφή τζελ που έχει είναι τρομερά ενυδατική, ειδικά αν διατηρείται στο ψυγείο.
Κρέμα χεριών με άρωμα καρύδας 4,50€ Θα σας πω γνώμη όταν τη δοκιμάσω!


Piz Buin Ultra Light Sun Spray 30spf 14,93€ Το αγαπώ απλά! Το προτιμώ πάντα!
L'oréal Sublime Sun 30spf (1+1) 13,90€ Αγορά προς πρώτη δοκιμή!
Carroten Tan&Protect Suncare milk spray 20spf 4€ Τιμή μπαζάρ το συγκεκριμένο.
L'oréal Mythic Oil 6,50€ εεε το γνωστό! Σε προσφορά από feel unique.
Piz Buin Wet Skin Transparent Sun Spray 30spf 8,27€ με 40% Άλλο ένα προς πρώτη δοκιμή!


DKNY Be Delicious City Blossom 19€ το σετ από το μπαζάρ του Σαράντη
Ήθελα εδώ και καιρό να πάρω το πράσινο μηλαράκι αλλά δοκίμασα το συγκεκριμένο που είναι εξίσου ανοιξιάτικο και δροσερό και θα έλεγα ακόμη πιο ωραίο. Από τα λίγα αρώματα που διαρκεί τόσο και κυρίως νιώθεις μια απίστευτη καθαριότητα και ενέργεια.

Αυτά είχα να σας δείξω από καλλυντικούλια! Θα ακολουθήσει review σε κάποια!
Αχ μακάρι να βρω χρόνο να κάνω και κάνα ιδιαίτερο μακιγιάζ να σας δείξω!

Ως τότε, να περνάτε υπέροχα!

Σας φιλώ!

χχχ


18 σχόλια:

  1. Ποσο υπεροχα ολα!!!
    Καλοφορετα Μαχη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου!!! Χαίρομαι που σ' άρεσαν!

      Διαγραφή
  2. welcome back!!
    Πολύ όμορφες οι παλετίτσες!!
    Αν θες κάποιο κοραλλί ματ πήγαινε στη ματ σειρά της Golden Rose!έχω πάρει το Νο6 που είναι ένα φανταστικό πορτοκαλί,αλλά σίγουρα θα χει κι άλλα χρώματα!!Τέλεια κραγιόν!

    Είχα και γω παλιά το πράσινο μήλο!Το αγαπώ!!Κι αυτό πρέπει ναναι πιο γλυκό ε??
    Με γεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι όχι δεν είναι πιο γλυκό, του μοιάζει αρκετά και θα έλεγα ότι είναι ακόμη πιο δροσερό!!! Αχ έχω αρκετά πορτοκαλί και κοραλλί αλλά θέλω όπως και να ΄χει να δοκιμάσω golden rose... αν αξιωθώ να κατέβω κέντρο καμιά φορά! χιχιχι

      Διαγραφή
  3. Ax i enudatiki swmatos tis bioten i prasini einai kata ti gnwmi mou i kaluteri ap'oles tis alles se murwdia!!! Na ta xareis ola koritsaki mou!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτη φορά παίρνω από τη συγκεκριμένη μάρκα αλλά π.χ. αυτή με τη καραμέλα βουτύρου ή κάτι τέτοιο τι ήταν... εμένα προσωπικά δε με τρελάνε... αλλά ανά εποχή αλλάζω και γούστα χιχι Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

      Διαγραφή
  4. Υπέροχα όλα όσα πήρες!!!!!! με γεια σου!!!!!!
    το ΜAC Prep&Prime είναι αγαπημένο Highlighter και μου τελειώνει!!! :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα εγώ ακόμη δεν το έχω χρησιμοποιήσει καλά καλά αλλά η MAC θεωρώ πώς είναι εγγύηση! χιχι Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Nice pieces ! Beautiful blog. :) X

    FOLLOW ME ON GFC and/or BLOGLOVIN, I ALWAYS FOLLOW BACK !

    WWW.FLYDP.BLOGSPOT.COM
    | Fashion Blogger |

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με γεια σου :)
    Το κραγιόν της Mac είναι σίγουρα μέσα στην wishlist μου!!
    Φιλάκια
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω παρατηρήσει ότι ανάλογα το χρώμα των χειλιών αλλάζει η απόχρωση αλλά και πάλι στο συνιστώ είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα!!! Φιλιά πολλά κορίτσι!!!!

      Διαγραφή
  7. Oυυυυυυ οι παλέτες!!!!!!!περίμενα πολύ καιρό να τις δω!!Θέλουμε swatches!!!!!!!!
    Eχεις κάνει κάποιο μακιγιάζ με την del mar??Σε βολεύουν οι αποχρώσεις??
    Αχχχ Morange θεικό!! :D :D
    Φιλάκιαααααααα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα νωρίς νωρίς μου ήρθε το σχόλιο σου... ακόμη δεν τα έχω δοκιμάσει... σίγουρα στις διακοπές θα τις τιμήσω!!! θα σας ενημέρωσω!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. *Impassioned εννοούσα!!χαχαχ είδες,με μπέρδεψες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ααα τέλεια όλα!!! Ειδικά τα κραγιόν! Με γεια Μαχούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαριαννάκι! Το coral reef το έχω καταευχαριστηθεί, το άλλο το κρατάω για ειδικές περιστάσεις χιχι

      Διαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. Χμ... για κάποια έχω ακούσει καλά λόγια για τις παλέττες που έχω μπορώ να σου πω ότι με βάση από κάτω έχουν καλύτερη διάρκεια!!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...