28.11.13

L'oréal Ideal Soft Review!!!! The sad one! :(

Πριν να περάσω στο προαναφερόμενο review, ήθελα να σας πω πως μου λείψατε πολύ πολύ αλλά λίγο η πεσμένη διάθεση, λίγο ο μηδαμινός χρόνος, ενώ έχω τόσα ποστ σε αναμονή το παραμέλησα το μπλογκ...

Σήμερα όμως δεν άντεξα και θα σας κάνω το εν λόγω review γιατί ειλικρινά θεωρώ ότι το καθυστέρησα παρά πολύυυυυ!




Την L'oréal τη γνωρίζουμε όλες και για μένα είναι αν όχι η καλύτερη, σίγουρα μια από τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα της ομορφιάς. Με μύησε η μητέρα μου, όντας κομμώτρια, στη συγκεκριμένη εταιρεία και ειδικότερα στην L'oréal Professionelle σε πολύ μικρή ηλικία και κάποια προϊόντα της δε τ' αλλάζω με τίποτα!!!

Υπάρχει, όμως, πάντα ένα "αλλά"...

Το καλοκαιράκι σε αναζήτηση του Sebium της Bioderma και αφού καθυστέρησα στην ανεύρεσή του, κατέληξα στην αγορά του Ideal Soft. Πριν όμως σας πω τη γνώμη μου, σας παραθέτω μια φωτογραφία με ό,τι υπόσχεται το συγκεκριμένο προϊόν ντεμακιγιάζ.


Πρόκειται, λοιπόν, για ένα νεράκι καθαρισμού (ναι, ναι, αυτά τα γνωστά micellaire... δεν περνάω βέβαια σε επεξήγηση του όρου χιχι) για ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα σχεδιασμένο να αφαιρεί το μακιγιάζ από όλο το πρόσωπο, μάτια και χείλη. Υπόσχεται ότι δεν προκαλεί ερεθισμούς και ότι προσφέρει το τέλειο ντεμακιγιάζ και κυρίως ότι δε χρειάζεται να ξεβγάλετε το πρόσωπό σας με νερό.

Ήρθε η ώρα της κριτικής μου!

Αν και έχω λιπαρή επιδερμίδα και έχοντας ακούσει από πολλές άλλες μπλογκερ που έχουν παρόμοια επιδερμίδα και με ακμή κιόλας ότι τους βόλεψε και ότι το θεωρούν άμεσα συγκρίσιμο με τα νεράκια της Bioderma, καθώς είναι οικονομικό και καθώς ακούγονται τόσα καλά για αυτό, είπα να δώσω μια ευκαιρία, δεν έβρισκα και κάτι άλλο μες στο κατακαλόκαιρο. 

Η αλήθεια είναι πώς τελικά επειδή αγόρασα το Sebium, το Ideal Soft, ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ τους τελευταίους δύο μήνες που το πρόσωπό μου είχε ηρεμήσει κιόλας από τη λιπαρότητα του καλοκαιριού και είχε επανέρθει σε φυσικά επίπεδα. 

Θα ξεκινήσω με τα θετικά του.
  • Οικονομικό (στη τιμή)
  • Ξεβάφει τέλεια... το ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια
  • Δεν ερεθίζει στα μάτια
  • Δεν έχει μυρωδιά 
Αρνητικά:
  • Οικονομικό στη χρήση του δεν είναι. Θέλει τουλάχιστον δύο βαμβάκια για να κάνω ντεμακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο, χείλη και μάτια και ενώ είμαι με καθημερινό ελαφρύ μακιγιάζ.
  • Δεν ξεβάφει τέλεια για κανένα λόγο. Στην ουσία είναι σαν να μη με ξεβάφει. Παντού βλέπω υπολείμματα. Κι ενώ με άλλα προϊόντα ντεμακιγιάζ, ίσως να μη χρειαζόμουν καθαρισμό και με σαπουνάκι, με αυτό αναγκαστικά χρειάζομαι.
  • Νιώθω σαν να ξεβάφομαι με μαντηλάκια, γιατί πέρα από τα υπολείμματα, μου δημιουργεί τρελό ερεθισμό και τράβηγμα στο δέρμα. Για ένα προϊόν που υποτίθεται είναι για ξηρή επιδερμίδα, άρα δε θα δημιουργούσε τράβηγμα, εμένα μου αφήνει έντονη ξηρότητα.
  • Χρειάζεται σίγουρα ξέβγαλμα καθώς δεν καθαρίζει τέλεια και καθώς νιώθω ότι θέλω αμέσως ενυδάτωση.
  • Έχω μεγάλες υποψίες (δεν άλλαξα κάτι άλλο στη ρουτίνα καθαρισμού μου γι'αυτό και το επισημαίνω) ότι τα σπυράκια που μου δημιουργήθηκαν, ή καλύτερα, η ακμή που εμφάνισα μετά από χρόνια και πάλι οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχα τον σωστό καθαρισμό προσώπου εξαιτίας αυτού του προϊόντος.
  • Τέλος, ακόμη και αν ξέβαφε καλά, πάλι δε θα ήταν οικονομικό, καθώς η συσκευασία του αν και όμορφη, δυστυχώς έχει μεγάλο πώμα (δε μου έρχεται η σωστή λέξη) και χύνεται κάθε φορά μεγάλη ποσότητα από το νεράκι.

Όπως καταλάβατε, σε μένα δεν ταίριαξε καθόλου το συγκεκριμένο προϊόν και δε λυπάμαι τα 5 ευρώ αλλά το γεγονός ότι θα μείνει αχρησιμοποίητο, όπως μάλλον θα συμβεί. Σίγουρα, η επιλογή μου δεν ήταν σωστή εφόσον στοχεύει σε ξηρή/ευαίσθητη επιδερμίδα και ενώ εγώ έχω λιπαρή επιδερμίδα. Ένα προϊόν όμως που υποτίθεται ειδικεύεται σε ξηρή επιδερμίδα δεν μπορεί να σου προσφέρει περισσότερη ξηρότητα και καθόλου ενυδάτωση. 

Αυτή ήταν η δική μου άποψη και βέβαια σε κάθε περίπτωση μπορεί σε κάποια άλλη κοπέλα να έχει ταιριάξει καλύτερα το συγκεκριμένο νεράκι ή και όχι.

Περιμένω και τη δική σας άποψη όσες το έχετε δοκιμάσει. Ή και γενικότερα τις εντυπώσεις και τα σχόλια σας σχετικά με τα νεράκια καθαρισμού. Σύντομα ελπίζω να σας κάνω και review για το αγαπημένο μου Sebium!!!


Σας φιλώ!!!

χχχ

36 σχόλια:

  1. Πολυ κριμα που δεν σου αρεσε...εγω το χρησιμοποιω μονο για τα ματια και ξεβαφει τα παντα..ΑΛΛΑ οτι αφηνει καποιες φορες υπολειμματα, αφηνει...αλλα αυτο το βλεπω την αλλη μερα συνηθως..συμφωνω για το στομιο.θελει προσοχη να μην τρεξει παραπανω προϊον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ μπράβο στόμιο είναι η λέξη!!! χιχι

      Εμένα δε μου ξεβάφει ούτε μια μάσκαρα απλή... για το δέρμα μη μιλήσω.... αφού ειλικρινά τρία βαμβάκια δε φτάνουν και κάνω καθημερινά πολύ ελαφρύ μακιγιάζ!!!! Σε άλλους ταιριάζει τελικά και σε άλλους όχι... δεν πειράζει γι'αυτό υπάρχει το Sebium :D

      Διαγραφή
  2. Εγώ βρίσκω το ποστ σου υπέροχα ειλικρινές! Νεράκια καθαρισμού δεν έχω δοκιμάσει και μάλλον δεν θα δοκιμάσω....!Το να μη σου κάνει ένα προϊόν είναι απόλυτα φυσιολογικό...Εγώ χρησιμοποιώ το αντίστοιχο λαδάκι της L'oreal και μπορώ να πω ότι μου αρέσει...φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα όχι Λυγερή μου να δοκιμάσεις, κάποια νεράκια είναι πολύ καλά!!! Η αλήθεια είναι πώς είδα ότι για λιπαρά δέρματα προορίζεται το λαδάκι και με φόβιζε μην είναι λιπαρό... ίσως στο μέλλον το δοκιμάσω... Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

      Διαγραφή
  3. Κρίμα που δεν σου ταίριαξε... Εμένα είναι ιδανική επιλογή μετά της Bioderma & της La Roche Posay. Έχω δοκιμάσει και τον Σεφορά. Όποτε βαριέμαι να πλύνω το πρόσωπο μου (υπερβολική κούραση) χρησιμοποιώ το νεράκι της Λορεάλ. Δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και καθαρίζει και πολύ καλά. Συμφωνώ με τα 2 βαμβάκια αλλά εγώ αυτό το πρόβλημα το έχω με όλα όταν είμαι έντονα βαμμένη. Αν όχι και ένα είναι αρκετό. Δυστυχώς έτσι είναι τα προϊόντα. Μην σου τύχει λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι επειδή δε βάφομαι έντονα, μου φαίνεται παράξενο να θέλω για πούδρα και μάσκαρα δύο βαμβάκια!!!! Αλλά ναι δεν μπορούν όλα τα προϊόντα να ταιριάζουν σε όλες, περισσότερο με στεναχώρησε το ότι μου δημιούργησε σπυράκια... να'ναι καλά το προϊόν καθαρισμού που χρησιμοποιώ μετά και μ' έσωσε... Anyway, σ'ευχαριστώ πολύ Εύη μου!!!

      Διαγραφή
  4. Το αγόρασα και εγώ πριν μερικές μέρες & το έχω χρησιμοποιήσει 4-5 φορές.
    Όντως έχει απαράδεκτη συσκευασία & χρειάζεσαι κάμποσο για να ξεβαφτείς σωστά!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι τι να το κάνεις αν κοστίζει 5 ευρώ και τελικά θες δύο τεμάχια;;; Ελπίζω τα άλλα προϊόντα της νέας σειράς να είναι καλύτερα!!!

      Διαγραφή
  5. Εγώ το συγκεκριμένο το αγαπώ :)
    Αλλά η συσκευασία όντως μου τη δίνει γιατί βγάζει πολύ και τελειώνει γρήγορα...
    Πολύ μεγάλο το άνοιγμα ρε παιδί μου :P
    Είχα κάνει και εγώ review .αν θέλεις ρίξε μία ματιά http://maquillage-bylila.blogspot.gr/2013/10/loreal-ideal-soft-micellaire-review.html
    Φιλάκια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα ναι μόλις το είδα!!! Γι'αυτό είναι υποκειμενικό το κάθε προϊόν... αλλά για τη συσκευασία μάλλον συμφωνούμε όλες!!! Ελπίζω να τη φτιάξουν! Σ'ευχαριστώ πολύ Λιλα μου!!!

      Διαγραφή
  6. Καλό είναι αλλά άμα έχεις δοκιμάσει καλύτερο σου φαίνεται μέτριο. Για μένα δε συγκρίνεται με το Lierac ας πούμε. Συμφωνώ για το στόμιο και το ότι δεν είναι οικονομικό από θέμα ποσότητας. Πάντως εμένα δε με τράβαγε μετά, αλλά κάθε δέρμα είναι και διαφορετικό. Πολύ ωραίο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα να με τραβάει προϊόν που κανονικά έπρεπε να μου κάνει λιπαρότερη την επιδερμίδα μου;;; Χμ... χιχι Νομίζω πάντως τον τελευταίο χρόνο οι συσκευασίες πολλώ προϊόντων της L'oreal & Garnier είναι λίγο αποτυχημένες, παλαιότερα ήταν καλύτερες! Σ'ευχαριστώ πολύ Μαριάννα μου!!!

      Διαγραφή
  7. Πολυ ωραιο και αναλυτικοτατο το review σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου! Χαίρομαι που σ' άρεσε!!!

      Διαγραφή
  8. Καλοσώρισες πίσω κοριτσάκι!!!Δεν έχω δοκιμάσει το νεράκι της loreal αν και ήθελα να το κάνω γιατί πολλές μπλόγκερ το έχουν παρουσίασει σαν τέλειο και σαν dupe της bioderma αλλά επείδη έχουμε κοινά γούστα σε αρκετά προιόντα θα σε εμπιστευθώ και δεν θα το κάνω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dupe για κανένα λόγο! Υπάρχει λόγος που είναι τόσο καλό το Bioderma, δε θα μπορούσα να το συγκρίνω για κανένα λόγο με της L'oreal! Μπορεί να σου ταιριάξει εσένα, δεν ξέρω, αλλά χίλιες φορές να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις κάτι που αξίζει! Άσε που στην τελική το L'oreal δεν είναι και τόσο οικονομικό έτσι γρήγορα που τελειώνει! Καλώς σας βρήκα Μαρακι μου, ελπίζω να βρω χρόνο να σας ξαναγράψω λίαν συντόμως!!!

      Διαγραφή
  9. Ωχ δεν σου έκατσε καθόλου καλά :/
    Χρησιμοποιώ αυτό για τα μάτια -το γαλάζιο- και μου αρέσει αρκετά παρόλο που ανήκει στην ίδια σειρά με αυτό. Το συγκεκριμένο δεν νομίζω να το πάρω πάντως.
    Ωραίο review και τώρα που επέστρεψες να μας γράφεις πιο συχνά Μάχη μου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ το διφασικό λες; Ναι, αυτό το λατρεύω και ειδικά στα χείλη δε μένει ίχνος! Σε ευχαριστώ πολύ Κοραλλία μου, ελπίζω να βρω χρόνο γιατί τώρα με τις γιορτές όλο και αυξάνονται οι υποχρεώσεις!!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  10. Ωραίο review!!Δεν έχω δοκιμάσει κανένα νεράκι καθαρισμού γιατί...δεν τα εμπιστεύομαι!χαχα!!Δηλαδή?Τι?νερό που ξεβάφει?σαν αυτό από την βρύση?Δεν θα θελα κανα 2λιτρο και βάλε για να βγάλω τον μήνα?? :P
    Πάντως γι αυτό είχα ακούσει πολλά καλά...κρίμα που δεν σου κατσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα και εγώ έτσι πίστευα στην αρχή αλλά τελικά έχουν κάτι το παραπάνω! Και εγώ γι'αυτό το επέλεξα, είχα ακούσει τόσα και στεναχωρήθηκα που μου δεν μου ταίριαξε καθόλου!!! Δεν πειράζει, έχω το Sebium πάντα για πρώτη επιλογή!

      Διαγραφή
  11. Ωραία ειλικρινής άποψη :)
    Δε το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο αλλά θα το σκεφτώ διπλά τελικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να σου ταιριάξει δεν ταιριάζω, το σίγουρο όμως είναι ότι σε καμιά δεν είναι οικονομικό και λόγω συσκευασίας και λόγω ότι θέλει δυο-τρία βαμβακιά τη φορά! Σ'ευχαριστώ πολύ Κλαίρη μου!!!

      Διαγραφή
  12. Μαχη μου πολυ ωραια η αναρτηση σου, και επιτελους το χω παρει και το δοκιμαζω και συμφωνω σε πολλα απο αυτα που λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα να μη νιώθω άσχημα τότε που το έθαψα! Σ'ευχαριστώ πολύ Κατερινάκι!!!! Περιμένω χριστουγεννιάτικες συνταγές να μας γράψεις αν θα έχεις χρόνο!!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  13. Ααα δεν το έχω δοκιμάσει αλλά με τόσα καλά που άκουγα έλεγα να το αγοράσω! Τώρα ομως με δίχασες γιατί εχω ήδη ακμή και με τιποτα δε θελω να την κανω χειροτερα!! ισως τελικα να καταληξω στο bioderma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα μόνο το γεγονός ότι προορίζεται για ξηρή/ευαίσθητη επιδερμίδα θεωρώ πώς δεν κάνει για μας τις άτυχες με την ακμή... δοκίμασε από Bioderma το Sebium κιόλας που είναι αποκλειστικά για δέρματα λιπαρά και σε online φαρμακείο θα το βρεις μέχρι και ένα 30-40% κάτω! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  14. Γενικά τα περισσότερα reviews που διάβασα,ήταν αρνητικά!
    Δεν σκοπεύω να το δοκιμάσω γιατί είναι πεταμένα λεφτά!!
    Κρίμα γμτ που δεν σου έκατσε!! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει μωρέ! πάλι καλά που το δοκίμασα και μου έφυγε η περιέργεια χιχι Πάντως άκουσα ότι και το γαλάκτωμα δεν ξεβάφει καλά! Μάλλον μόνο το διφασικό αξίζει χιχι

      Διαγραφή
    2. Εγώ μόνο το λαδάκι έχω δοκιμάσει και μ'αρέσει πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  15. Εχω το L'oreal Ideal Glow το λαδι καθαρισμου και μου αρεσει πολυ !!! Σκεφτομουν να παρω αυτο αλλο χαιρομαι που δεν το πηρα !

    NovembreBeaute.blogspot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως το λαδάκι έχω ακούσει αρκετά καλά, βέβαια θα το δοκιμάσω και μετά θα πω πιο εμπεριστατωμένη γνώμη αλλά το νεράκι απαπαπα!!!!

      Διαγραφή
  16. Διχαζομαι με αυτο το προιον!!!ςχω διαβασει και καλες κριτικες και ασχημες!!!Προς το παρον δεν το αλλαζω το Βioderma!!
    Συγχαρητηρια για το μπλογκ σου μ αρεσε παρα πολυ!!!
    περιμενω το επομενο ποστ σου!!!
    Φιλια!!!:)
    http://sylviefashionlove.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!!!

      Και εγώ τα καλύτερα άκουγα στην αρχή, αλλά δυστυχώς σε άλλους ταιριάζει σε άλλους όχι...

      Bioderma so in love!!! Είναι από τα καλύτερα θεωρώ!

      Φίλια πολλά!!!

      Διαγραφή
  17. Μόλις έκανα το What's in my Shower tag και σε τάγκαρα και εσένα θα χαρώ πολύ να το κανείς αν δεν το έχεις κάνει ήδη φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου άφησα σχόλιο και στο δικό σου ποστ... είναι από τα αγαπημένα μου ταγκ σύντομα, γιατί το έχω καθυστερήσει και πολύ, θα το ετοιμάσω! Ευχαριστώ πολύ και πάλι Μαρακι μου!!!!

      Διαγραφή
  18. Γεια σου έχεις βραβείο!! xx
    http://efilovesbeauty.blogspot.com/2013/12/my-liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...