9.9.13

Aqualia Thermal Roll-on Ματιών της Vichy... It's a review!!!

Ξυπνάς το πρωί και έχεις μια μούτριτσα ως εκεί κάτω...

Ωχ τι βάζουν σήμερα; Ωχ τι ώρα είναι αυτή πάλι; 

Αααααααα! Μόλις κοιτάχτηκες στον καθρέφτη! Δύο ματάρες, τι ματάρες! Με κάτι σακούλες από κάτω μεγαλύτερες από δαύτες του σουπερμάρκετ! χιχι Εντάξει το παράκανα!

Για σκεφτείτε όμως πόσες φορές έχετε πει μακάρι να μην χρειαζόμουν κονσίλερ, μακάρι να έβαζα μια πούδρα, λιπ γκλος και άντε γεια;!

Μετά από καμπόσα ξενύχτια και ενώ ποτέ δεν είχα θέμα ούτε με σακούλες, ούτε με μαύρους κύκλους ξαφνικά είδα κάτι να μαυρίζει... Έχω και κατάλευκο διαφανές δέρμα, δεν ήθελα πολύ να αρχίσω το ψάξιμο για την κατάλληλη κρέμα.

Σε ενημερώνω ότι δεν ήθελα βαζάκι, δεν ήθελα να είναι πανάκριβη (εεε προτιμώ να τα δίνω αλλού), δεν ήθελα να βαριέμαι την όλη διαδικασία εφαρμογής της.

Κατέληξα λοιπόν...



Aqualia Thermal Roll on Yeux

Έψαξα σε πολλά διαδικτυακά φαρμακεία αλλά το συγκεκριμένο το ανακάλυψα στη τιμή των 11,04€ στο αγαπημένο μου Pharmacy2go από την τιμή των 16€.

Πάμε να δούμε τι υπόσχεται και πώς παρουσιάζεται από την εταιρεία.

"ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ; Για γυναίκες με αφυδατωμένη επιδερμίδα και κουρασμένο βλέμμα, μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια. 24ωρο ενυδατικό gel ματιών κατά των μαύρων κύκλων.

Το Ιαματικό Νερό της Vichy, πλούσιο σε σπάνια μέταλλα και ιχνοστοιχεία, που ενυδατώνει, τονώνει και καταπραϋνει την περιοχή γύρω από τα μάτια, με τη Δεξτράνη και την Εσκίνη, αποσυμφορητικά δραστικά συστατικά, απαλύνουν τα σημάδια αφυδάτωσης και μειώνουν τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Η δροσερή υφή με υγρούς κρυστάλλους σε συνδυασμό με το μεταλλικό roll-on αποσυμφορεί, δροσίζει και ξεκουράζει άμεσα το περίγραμμα των ματιών.

Εφαρμόζεται πρωί ή/και βράδυ με τη βοήθεια του roll-on. Κάντε κυκλικό μασάζ στην περιοχή κάτω από τα μάτια και από μέσα προς τα έξω για να εισχωρήσει καλά το προϊόν. Με τις άκρες των δαχτύλων σας, κάντε μικρά κτυπήματα στην περιοχή κάτω από τα μάτια και συνεχίστε στο άνω βλέφαρο.

Μειώνει τις εμφανείς σακούλες μετά από 1 ώρα: τεστ χρήσης σε 16 γυναίκες για 4 εβδομάδες. Μειώνει τους μαύρους κύκλους - 67% των γυναικών: Αυτο-αξιολογήσεις 39 γυναικών σε 4 εβδομάδες.

Η υποαλλεργική της σύνθεση ΧΩΡΙΣ PARABEN είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη 100% σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Χωρίς άρωμα.

Με Aquabioryl™, που ενισχύει την καλλυντική ευχαρίστηση, χαρίζοντας άμεση αίσθηση

ενυδάτωσης σε κάθε στιβάδα της επιδερμίδας και απαλό άγγιγμα.


Η εύχρηστη συσκευασία του μεταφέρεται παντού για εύκολη εφαρμογή σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας."


Σύμφωνα με τη δική μου άποψη τώρα!

  • Δεν μπορώ να πω ότι μειώνει μετά από 1 ώρα τις σακούλες, μπορεί και λιγότερο. Μέχρι να φύγω πάντως από το σπίτι (θέλω κάνα μισαώρο) έχουν ηρεμήσει τα ματάκια.
  • Δεν ερεθίζει τα μάτια και δεν είχα κάποια ενόχληση ως τώρα.
  • Οι σακούλες εξαφανίζονται εντελώς (αν χρησιμοποιείται τακτικά) σε διάστημα ολίγων ημερών.
  • Οι μαύροι κύκλοι μειώνονται δραστικά αλλά δεν μπορώ να πω ότι εξαφανίζονται δια παντός.
  • Απλώνεται πολύ εύκολα και το roll-on καθώς είναι μεταλλικό δροσίζει την περιοχή γύρω από τα μάτια με τέτοιο τρόπο που σε ξυπνάει!
  • Το κονσίλερ έχει πολύ καλή εφαρμογή μετά. Απλώνεται τέλεια χωρίς να αφήνει γραμμούλες.
  • Αν νιώσετε λίγο ξηρό το δέρμα στην αρχή μην τρομάξετε σε λίγη ώρα που θα έχει απορροφηθεί το τζελ θα είναι απολύτως μαλακό.
  • Είναι τόσο μικρή η συσκευασία του που χωράει στην τσέπη σου κυριολεκτικά.
  • Το μόνο του μειονέκτημα;! Κάποιες φορές θέλει ιδιαίτερη πίεση για να βγάλει τζελ και μπορεί να βγει λίγο παραπάνω ή να μη βγει και καθόλου. Φαντάζομαι πώς αυτό γίνεται σε μένα τώρα που αδειάζει.

Συνολική μου άποψη είναι ότι πρόκειται για ένα τζελ που κάνει σίγουρα ότι υπόσχεται. Σχετικά με την εξαφάνιση των μαύρων κύκλων δεν περιμένω από καμία κρέμα γενικότερα να τους εξαφανίζει εντελώς. Όμως μπορείτε να βγείτε άνετα έξω και χωρίς κονσίλερ. 

Αν θα την ξαναέπαιρνα; Ευχαρίστως! 
Αν θα δοκίμαζα κάποια άλλη; Χμ... έχω στο μυαλό μου ένα της Biotherm αλλά μου βγαίνει ακριβούτσικο.

Το έχετε δοκιμάσει; Αν ναι, πείτε μου γνώμη ή αν χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο τζελ ή κρέμα ματιών.

Περιμένω εντυπώσεις σας!

Σας φιλώ!!!

χχχ






22 σχόλια:

  1. Λοιπόν λοιπόν θέμα με μαύρους κύκλους έντονο δεν έχω, στα φυσιολογικά πλαίσια. Σακούλες καθόλου ούτε οίδημα. Το συγκεκριμένο ρολ ον το είχα ήταν δωράκι με την Ακουάλια μου. Το χρησιμοποιούσα περίπου ένα χρόνο οπότε έχω τεκμηριωμένη άποψη, δεν θα σου πω πως δεν μου έκανε θα είναι ψέμα, εγώ απλώς ήθελα κάτι πιο δραστικό. Κάτι που να ενυδατώνει την περιοχή πιο πολύ. Ο ορός της Vichy θεωρώ πως είναι πιο δραστικός για τα δικά μου πάντα γούστα. Τελευατία χρησιμοποιώ Kiehl's και σαν ορό της Clinique. Το ποστ σου μου άρεσε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ είχα παρόμοιο θέμα με σένα στην αρχή ένιωθα μόνο ξηρότητα αλλά όταν είδα ότι το δέρμα μου το απορροφούσε έφευγε αυτή η αίσθηση και ήταν μια χαρά όλη η περιοχή. Δε σου κρύβω ότι το φοβήθηκα αλλά μετά από μήνες που το χρησιμοποιώ τελικά μου ταίριαξε.

      Χαίρομαι που σ' άρεσε ωστόσο το review μου, σας ετοιμάζω κι άλλα χιχι

      Ποιoς είναι ο όρος της Vichy που λες; Τα Clinique δεν μου έχουν κάτσει καθόλου καλά και τα Kiehl's να σου πω την αλήθειά μου δεν τα έχω ψάξει καθόλου.

      Διαγραφή
    2. Tσέκαρε τα Kiehls. Eγώ πριν τα δοκιμάσω είχα τα δοκιμάσει σε δείγματα. Είχα περάσσει από τουλάχιστον 4 κόρνερς (γιατί δίνουν μόνο 1 από το καθένα και γυφτάκι εγώ ήθελα να τσεκάρω πριν δώσω ένα μεγάλο ποσό για κρέμα ματιών. Δεν το μετάνιωσα. Αποδείχτηκαν μαγικά. Τώρα πήρα την avocado της Kiehl's και για δοκιμή και λόγω τιμής 25 ευρώ. Λιφτακτιβ σερουμ 10 για μάτια και βλεφαρίδες είναι ο ορός που σου λέω. Τώρα τελευταία ασχολούμαι πολύ με την περιποίηση προσώπου και ματιών. Σχεδόν εμμονική.
      Ετοιμάζω ριβιού για μια μάσκα ματιών από τα Fresh Line. Το ξέρω η Clinique δεν κάθεται καλά σε πολλές. Εμένα δεν μου έχει δημιουργήσει ευτυχώς πρόβλημα.

      Διαγραφή
    3. Γυφτάκι εσύ; Γύφτοι είναι αυτοί που μεν τα έχουν πανάκριβα δε δε δίνουν και κανά δείγμα της προκοπής! Εγώ να σου πω επειδή πέρασα ένα χειμώνα φουλ ξένυχτι (αχ αυτές οι σειρές) και τώρα με τη δουλειά δεν κοιμάμαι καλά και τα ματάκια κάνανε παράπονα!

      Θα την κοιτάξω κι εγώ για κάνα δείγμα, τον ορό τον γνωρίζω τελικά απλώς ήθελα κάτι ελαφρύ για ενυδάτωση. Με φοβίζουν τα προϊόνται αντιγήρανσης από τώρα. χιχι

      Σ'ευχαριστώ Ευάκι για τις πληροφορίες!!!!

      Διαγραφή
  2. πολύ ωραίο review μαχη μου!!Τόσο που ενώ δεν μου εχουν κάτσει καλά τα προιόντα της Vichy για το πρόσωπο,λέω να την δοκιμάσω!!
    Ευτυχώς που είναι οικονομική!!!!
    Φιλάκιαααααααα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ κάποια άλλα προϊόντα όπως π.χ. όλη η σειρά της Normaderm δεν μου έχουν κάτσει και ιδιαίτερα καλά θα έλεγα αλλά πήρα το ρίσκο με αυτό. Τελικά άξιζε!!!

      Σ'ευχαριστώ Βικάκι!!!!

      Διαγραφή
  3. Δεν την έχω δοκιμάσει!! Είμαι σε αναζήτηση κρέμας ματιών και θα την έχω υπόψιν..συμφωνώ κι εγώ ότι καμία δεν θα κάνει θαύματα..αλλά πλέον την θεωρώ αναγκαία μαζί με την ενυδατική μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το ίδιο ακόμη και το καλοκαιράκι που βαριόμουν τη διαδικασία της περιποίησης την ενυδατική μπορεί να την ξεχνούσα αλλά τα ματάκια όχι!!!!

      Το μόνο που μπορεί να κάνει θαύματα είναι ο ύπνος!!!!!! Αααχ!!!! χιχι

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραιο review Μαχη μου, μου αρεσει που ειναι οικονομικη, βολικη και κανει κ καλη δουλεια τι αλλο να θελει κανεις χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν φανταστείς ότι τελευταία στιγμή την παρήγγειλα τόσο καιρό για άλλη πήγαινα αλλά κάτι μου έκανε κλικ!!!!

      Τελικά υπάρχει και κάτι που μπορεί ν' αγγίξει την τελειότητα χιχι

      Διαγραφή
  5. Μου τη δίνουν κι εμένα τα βαζάκια! Το roll-on είναι ό,τι πρέπει! Μια χαρά από τίμούλα και μου φαίνεται καλή από όσα διαβάζω. Από ποιά ηλικία θα θεωρούσες καλό να αρχίσει κάποια να χρησιμοποιεί ένα τέτοιο προιόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ... ακόμη κι εγώ θεωρούσα ότι στα 28 είμαι μικρή για κρέμες ματιών έλα όμως που δεν μπορούσα να περιμένω μια ώρα ν' ανοίξει το μάτι πρωί πρωί...

      Η αλήθεια είναι πώς είναι ανάλογα τις ανάγκες, εσένα σε θεωρώ πολύ φρεσκαδούρα πάντως για να πάρεις κρέμα ματιών... Γενικά μετά τα 26 θα έλεγα αλλά και πάλι μια κοπέλα που π.χ. ξενυχτάει, καπνίζει, δεν κάνει καλή διατροφή εεε σιγά σιγά θα της το ζητήσει το ίδιο της το πρόσωπο.

      Άποψη μου αλλά αν θες να χρησιμοποιήσεις κάτι από τώρα τουλάχιστον να είναι μια πολύ ελαφριά!

      Διαγραφή
  6. Καλωσόρισες πίσω Μαχούλα....Δεν το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο αλλά εχω δοκιμάσει ενα πάλι απο την vichy σε δειγματάκι και μου άρεσε πάρα πολύ το Vichy liftactiv serum 10 eyes &lashes.Τσεκαρε το αξίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σας βρήκα Μαράκι μου!!!!

      Μου λείψατε το καλοκαιράκι αλλά η αλήθεια είναι πώς η θαλάσσιτσα είναι μεγάλη αγαπημένη μου!!!!

      Το γνωρίζω αυτόν τον ορό αλλά δεν σου κρύβω ότι τα φοβάμαι από τώρα τα της αντιγήρανσης... θα ζητήσω βέβαια κανά δειγματάκι δεν κάνει κακό χιχι

      Thanks κοριτσάκι!!!!

      Διαγραφή
  7. Πολύ καλή πρόταση κοπέλα μου.. Όταν μου τελειώσει αυτή που έχω θα την δοκιμάσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα ποια έχεις όμως;

      Να μάθουμε και καμιά άλλη κιόλας!

      Αν τη δοκιμάσεις να μου πεις γνώμη!!!

      Διαγραφή
  8. Φαίνεται τέλειο, θα το έχω υπόψη, και ήδη το πρότεινα σε φίλη μου που ψάχνει κάτι αντίστοιχο! (της έστειλα το post σου βασικά χαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα πει μπλογκινγκ! Μοιραζόμαστε τις γνώσεις και απόψεις μας! χεχε θεωρώ πώς στην κατηγορία του είναι από τα καλύτερα και οικονομικότερα! Χωρίς βέβαια να συγκρίνω με κανονικές κρέμες ματιών, αυτές δεν τις συμπαθώ χιχι

      Διαγραφή
  9. ααααχ πολυ ωραίο ποστ! δεν το ηξερα αυτο το προϊόν... νομίζω θα το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!!!

      Ναι δοκίμασε το θεωρώ ότι αξίζει!!! Εγώ τουλάχιστον έχω δει αποτελέσματα!!!!

      Διαγραφή
  10. Α καλά από μαύρους κύκλους άλλο τίποτα! Με το Q10 μου βελτιώθηκε πολύ το θέμα.. Με έναν ορό για μάτια χωρίς parabens! Καλή συνέχεια φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίζει να το έχω δοκιμάσει μπορεί και όχι... Θα το ψάξω ωστόσο! Ευχαριστώ πολύ Κατερινάκι!!!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...