13.5.13

Review Curl Power Spray 'n' Matt&Messy Sea Salt Spray by L'oréal


Χρόνια τώρα χρησιμοποιούσα για τις μπούκλες μου αφρό αλλά βαρέθηκα να έχω αυτό το αιώνια κολλημένο στιλ και έτσι τα τελευταία δύο χρόνια έκανα μια αλλαγή!

Η αγαπημένη μου μάρκα L'oréal έχει στη διαχρονική της σειρά Studio Silk&Gloss το σπρέι για μπούκλες και σπαστά μαλλιά Curl Power





Σύμφωνα με τη συσκευασία:


"Είναι το πρώτο σπρέι με Μικρο - ίνες Μεταξιού (υδρολυμένο μετάξι - κατά πόσο αυτή η μετάφραση τους είναι σωστή θα σας γελάσω) που δίνει σχήμα στα σπαστά μαλλιά και νεύρο στις μπούκλες. Έχει ως αποτέλεσμα: Μαλλιά τέλεια σχηματισμένα, που δε φριζάρουν για 24 ώρες, με λάμψη και μεταξένιο άγγιγμα."


Στην κλίμακα κρατήματος από 1 ως 5, δίνει το 3.


Η γνώμη μου και ο τρόπος που το χρησιμοποιώ είναι ο εξής:


Έχοντας ή μη έχοντας βάλει λάδι στα μαλλιά, ψεκάζω ομοιόμορφα τούφα τούφα τα μαλλιά μου όταν είναι ακόμη νωπά, να μην στάζουν δηλαδή πλέον. Τώρα το καλοκαίρι, τα αφήνω να στεγνώσουν μονά τους μετά την εφαρμογή του σπρέι, αλλιώς, το χειμώνα, κάνω πιστολάκι, μόνο αν είναι να βγω από το σπίτι.


Μέτα από τόσο καιρό και ενώ, ενίοτε, έχω δοκιμάσει και άλλα παρόμοια σπρέι του λιανικού εμπορίου, το προτιμώ. Όντως δίνει σχήμα στα μαλλιά μου και οι μπούκλες μου αντέχουν όχι για 24 ώρες αλλά πολύ παραπάνω. Βέβαια, εγώ έχω σκληρά μαλλιά και γενικά δε χαλάει το στιλ τους εύκολα. Δεν τα σκληραίνει τόσο πολύ όσο ο αφρός ή όσο κάποια λακ. Αν, μόνο, μου χαλάσουν λίγο οι μπροστινές τούφες, τις ψεκάζω με λίγο νερό και είναι πάλι μια χαρά. 


Το συνιστώ σε όσες παλεύουν καθημερινά με τις μπούκλες τους!


Μπορείτε να το βρείτε από 5,50 ως 7 €.


Καθώς όμως το καλοκαίρι είναι κοντά και επειδή αγαπώ τις ανάλαφρες μπούκλες που μου δίνει το θαλασσινό νερό, βρήκα ένα σπρέι αλατιού της ίδιας σειράς Studio Silk&Gloss, το Matt&Messy. Χρησιμοποιώ και το Sea Salt Spray της label.m αλλά τα 20 € που κοστίζει, το καθιστούν λίγο ακριβό και δυσεύρετο κιόλας. Για αυτό διάλεξα το πρώτο, που κοστίζει γύρω στα 5 €.


Σύμφωνα με τη συσκευασία:

"Προσφέρει ένα σέξι στιλ στα μαλλιά με ανάλαφρες μπούκλες σαν να στέγνωσαν μόλις τα μαλλιά από τη βουτιά στη θάλασσα. Δε γυαλίζει, δεν τα βαραίνει, δεν τα λαδώνει και μπορείς να δημιουργήσεις το ύφος που θες εσύ καθώς οι μπούκλες πλάθονται εύκολα όσο είναι νωπές."


Η γνώμη μου και ο τρόπος που το χρησιμοποιώ είναι ο εξής:

Αυτό το σπρέι το χρησιμοποιώ πάντα έχοντας βάλει λάδι πριν στα μαλλιά, θέλοντας να μην τα σκληρύνει πολύ. Κακά τα ψέμματα, σπρέι με αλάτι είναι, δεν τα θρέφει κιόλας. Η αλήθεια είναι πώς δεν το προτιμώ από αυτό της label.m, πρώτον γιατί ενώ μυρίζει ωραία δεν μυρίζει τόσοοοοο ωραία όσο το άλλο και γιατί δεν έχει εξίσου καλό κράτημα. Είναι όμως ένα αρκετά καλό προϊόν. Δίνει, όντως μια πιο ματ υφή στα μαλλιά από ότι το Curl Power, συγκεκριμένα, οι μπούκλες γίνονται πιο χοντρές και σχηματίζονται πιο ωραία. Στα δικά μου μαλλιά που, όπως προείπα, είναι από άχυρο, διατηρείται το κράτημα γύρω στις 3 μέρες. 

Σας το συνιστώ, λοιπόν, αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα προϊόν ευρείας για να δώσετε αυτό το ύφος στα σπαστά ή με μπούκλες μαλλιά σας. Σίγουρα, όσες έχετε πιο απαλά μαλλιά μπορεί να κρατήσει λιγότερο το στιλ αυτό.

Αυτά για τα δύο σπρέι μαλλιών που χρησιμοποιώ κυρίως για την αφάνα μου!!!!

Ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέρον και χρήσιμο το εν λόγω review.

Περιμένω τα σχόλια σας ή τις απορίες σας.

Σας φιλώ!

χχχ

31 σχόλια:

  1. πολύ ενδιαφέρον το αλατινό σπρέυ!!Μ αρέσει το εφέ αυτό στα μαλλιά αν και δεν σου κρύβω ότι θα δοκιμάσω να φτιάξω πρώτα ένα handmade ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα έχω φτιάξει και εγώ παλιότερα, τη μια κανονικό σπρέι με θαλασσινό αλάτι και την άλλη πρόσθεσα και λίγη κρέμα μαλλιών μέσα...

      Καλό είναι το αποτέλεσμα απλώς δεν έχει την ίδια διάρκεια!!!

      Διαγραφή
    2. χουμ χουμ..για να δούμε :P
      έτσι και αλλιώς άμα είναι να μπεις την άλλη μέρα στη θάλασσα τι σε νοιάζει?χεχε
      Επίσης,για έλα μια βόλτα από δω να δεις κάτι.. ;)
      http://soundtrackofmy-e-life.blogspot.gr/2013/05/my-first-award.html

      Διαγραφή
    3. Αααα μ' έχετε κακομάθει με τα βραβειάκια!!!

      Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!!

      Θα δεις κ εσύ σύντομα τις απαντήσεις μου!!!!

      Διαγραφή
  2. Μόλις πήρα το πρώτο μου Sea Salt Spray από την KMS!!! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω! Μπορείς να με βοηθήσεις στον τρόπο χρήσης τέτοιου είδους spray? Το εφαρμόζω σε στεγνά, νωπά ή βρεγμένα μαλλιά??? Χρειάζεται θερμότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι όχι χωρίς θερμότητα...

      Το καλύτερο είναι νωπά αλλιώς στεγνά αλλά φρεσκολούσμενα μαλλιά.

      Τα αφήνεις να στεγνώσουν φυσικά τα μαλλιά σου για να έχεις φυσικό αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
  3. Τώρα το καλοκαίρι που θα βαριέμαι και θα ζεσταίνομαι ελεεινά για να ισιώσω τα μαλλιά μου σίγουρα θα προτιμήσω ένα από τα δυο.....Με μεγαλύτερη κλίση βεβαία στο 2 γιατί μου αρέσει πολύ το look έκανα μια βουτιά στην θάλασσα και βγήκα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ το λατρεύω αυτό το look!!!

      Ίσως γι' αυτό χαίρομαι που έχω αφάνα!!!

      Κάνουν μια ζωή το δικό τους αλλά δεν χρειάζονται καθόλου χτένισμα!!!!!!!!!!

      Το δεύτερο θα σ' αρέσει περισσότερο γιατί δεν τα κολλάει κιόλας!

      Διαγραφή
  4. Αλατινό σπρέυ..???μμμ...αν είναι να μη τραβάω το ίσιωμα σχεδόν καθε μέρα θα το δοκιμάσω, ελπίζω να μη γίνουν πολύ ξηρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα που είναι ήδη ξηρά έχω να πω ότι δεν τα ξηραίνει κι άλλο... μπορείς να βάζεις λαδάκι πιο πριν βέβαια για να θρέφονται ούτως ή άλλως!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία μου έδωσες! Έχω μακριά μαλλιά κ μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα μετά τη θάλασσα. Νομίζω ότι ένα τέτοιο λουκ είναι ότι πρέπει για ανάλαφρο, καθημερινό στυλ!
    Φιλιά!

    dreamofbeauty22.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σ' άρεσε!!!!

      Ειδικά για καλοκαίρι, ναι, είναι ό,τι πρέπει!!!

      Εγώ ενίοτε κάνω και κάνα δυο τούφακια κοτσίδες και γίνεται ακόμη πιο καλοκαιρινό!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφο post! :) Αν θέλεις πέρνα από το blog μας, έχεις και από εμάς βραβείο... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς σε βρήκα εσένα και το μπλογκ σου. Είναι κουκλίστικο! Πολύ ωραίρα τα προϊόντα που επέλεξες! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πλ πλ κορίτσι!!!!!

      Να 'σαι καλά!!!!

      Χαίρομαι που σ' άρεσαν :)

      Διαγραφή
  8. Σ' ευχαριστώ πλ πλ!!!

    Πάω αμέσως να το δω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά, τα δικά μου μαλλιά είναι τόσο ίσια που μόνο με σίδερο σγουραίνουν και πάλι κρατάει λίγο! Μου αρέσει να διαβάζω τα posts σου πάντως!! χιχι :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοραλλακι! τυχαία είδα το σχόλιο σου, για κάποιο λόγο δε μου ήρθε η ειδοποίηση!!! Χαίρομαι πολύ που σ' αρέσουν τα ποστ μου!!!

      Αυτό που λένε θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε;! Πόσες φορές ήθελα να είναι ίσια τα μαλλιά μου!!! Αλλά ακριβώς αυτό το πρόβλημα σκεφτόμουν, τα ίσια δύσκολα κάνεις μπούκλες και κρατάνε.

      Πάντως αυτό με το αλάτι μπορείς να το βάλεις και ας μη κάνουν μπούκλες... θα έχεις και πάλι αυτό το ατημέλητο της θάλασσας.

      :)

      Διαγραφή
  10. Kalispera! :) Exeis kerdisei ena vraveiaki!
    Tha to vreis edw!
    http://laurasbeautystuff.blogspot.gr/2013/05/one-lovely-blog-award.html

    kali sunexeia! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ Λώρα μου!!!!

      Σκέφτομαι να το ετοιμάσω σήμερα, θα το δείτε οσονούπω!!!!!!

      Διαγραφή
  11. pwpwwww den xrhsimopoiw ka8olou lak,keria,mousse klp...opote eimai asxeti!!!! :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή απλώς είσαι τυχερή με ίσια μαλλιά!!!!!!!

      Σε οικτίρω Βίκυ!!!!!!!!

      Καλά κι εγώ μη νομίζεις μια φορά τη βδομάδα τα χρησιμοποιώ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  12. γεια σας Εγω έχω ίσιο μαλλι.. Λεω να αγορασω αυτο της loreal. Αυτο που με απασχολει είναι αν τα ίσια μαλιά θα γίνονται κυμματιστα! και επίσης που θα το βρω?? αν παω σε κανένα carrefour θα υπάρχει?
    ευεχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι ειδικός για να σου πω πραγματικά αν θα έχει αποτέλεσμα. Φαντάζομαι πώς σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο αποτελεσματικό αν είχες ήδη σπαστά μαλλιά. Τα ίσια μαλλιά ό,τι κι αν τους βάλεις αν δεν κάνεις μπούκλες με σίδερο ή ρόλεϊ δεν αποκτούν έτσι απλά κυματισμούς. Θα το βρεις σε μεγάλα σουπερμάρκετ και σε Χόντος σίγουρα. Ελπίζω να σε βοήθησα!

      Διαγραφή
  13. Τέλειο post! To matt$messy της L'oreal που το βρίσκεις; Το ψάχνουμε παντού και δεν το έχει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!!!!

    Εγώ το βρήκα πριν μήνες στο Βασιλόπουλο, το έχω δει βέβαια και σε Χόντο αλλά και σε πολλά άλλα σουπερμάρκετ... ίσως επειδή είναι φθηνό να έχει έλλειψη αλλά θα το βρεις ελπίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλησπέρα! έχω και εγώ πολυ πολυ σγουρα μαλλία και σκληρα που μοιαζουν πολυ με δικά σου και για πρωτη φορα στη ζωη μου εχω καταφερει να τα μακρύνω τοσο πολυ...αλλα δεν συμμαζευονται με τιποτα τα ατιμα! βαζω ενα leave-on conditioner της sunsilk η οποία τα κάνει πολύ απαλα για 2 ισως 3 μερες, και οι μπουκλες είναι αρκετα ομορφες..τα μεγάλα μου πρόβληματα είναι ομως οτι μπερδευονται απίστευτα και μετα απο 2 μερες ειναι σαν μια μάζα και επειδή το κούρεμα μου ήταν παλιά φιλαριστό τα κατω μαλλιά πεφτουν απο το βάρος και γίνονται σπαστα ενώ τα πάνω κανουν μπουκλιτσες και σηκώνονται ψηλα! είμαι σαν να έχω ουρές!!! σορρυ αν σε ζάλησα, αλλά έχεις κάτι να ,μου προτείνεις να κάνω? δεν θελω να τα κοψω...
    ευχαριστω, μαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικός δεν είμαι αλλά επειδή καταλαβαίνω ότι μάλλον σου έχουν κάνει λάθος κούρεμα, τα μαλλιά σου είναι φυλαρισμένα σε δυο σκάλες και όχι γενικά με πολλές μύτες ε; Δυστυχώς δεν φταίει τόσο η ποιότητα μόνο του μαλλιού όσο ο συνδυασμός του μαλλιού με κουρέματος. 'Η θα αντέξεις για να μακρύνουν και τα πάνω ή θα τα φέρεις όλα σε ένα μήκος και τότε θα έχεις μεν όγκο στο μαλλί αλλά σίγουρα θαναι πιο όμορφα από τώρα... Όσο για το μπέρδεμα και αυτό πάλι θέλει μάσκες λαδάκια περιποίηση και σίγουρα κούρεμα... Το ξέρω ότι σου λέω ακριβώς αυτό που δε θες ν' ακούσεις αλλά... Κάτι τελευταίο αν τα βάφεις είναι και αυτός ένας παράγοντας για το μπέρδεμα.

      Διαγραφή
    2. βασικα έχω πααααρα πολυ καιρο να κουρευτω ακριβως επειδη ηθελα να τα μακρυνω και στα σγουρα φαινεται πιο αργα το μακρυ, οποτε ουσιαστικα κουρεμα δεν υπαρχει πλεον (ισως μερικα απομειναρια του). μαλλον θα τα κοψω λιγο και λογω ψαλιδας .. σνιφ.
      ευχαριστω πολυ παντως!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...