26.4.13

Spring Haul!!!


Θυμάστε τη wishlist μου για την άνοιξη;; 

Εεε κάποια από αυτά που επιθυμούσα ή έστω κάποια παρόμοια έγιναν δικά μου!!!!!!!!

Τα υπόλοιπα οσονούπω ελπίζω!!! 

Θα αρχίσω με κάτι που είχα αγοράσει στις αρχές Μαρτίου καθώς την είχα βρει σε προσφορά 25€ από 39€!!!


Πρόκειται για την παλέτα της Sephora, την πολύ μεγάλη!!!!!!!! Πάνω από 190 χρώματα, σκιές, λιπ γκλος, ρουζ, μπρονζερ, gel eyeliner, μολυβάκια, μάσκαρα, πινελάκια και όλα αυτά σε μια πολύ ωραία συσκευασία με καθρέφτη που μαζεύεται σε μέγεθος βιβλίου και είναι αρκετά ελαφριά για να την πάρετε μαζί σας!

Πήρα και δύο σπρέι για τα μαλλιά της Loréal. Ένα για μπούκλες που παίρνω εδώ και χρόνια και έχω να πω ότι όντως δεν τα φριζάρει, το Curl Power της σειράς Studio Line στα 6€. Λατρεύοντας, όμως, τα σπρέι αλατιού και επειδή αυτό που έχω τελειώνει και είναι και πανάκριβο, πήρα ένα καινούριο της Loréal το Matt & Messy πάλι από τη σειρά Studio Line. Θα σας πω γνώμη μετά τη δοκιμή. Κόστιζε 6€.

Η επόμενη μου αγορά στην οποία με βοήθησε η Μαριάννα από το Just another vintage holic είναι η βάση σκιάς της Artdeco. Μαριάννα μου, βέβαια εγώ την βρήκα με 7,5€ αλλά νομίζω πώς αξίζει τελικά! Στα μάτια δεν την δοκίμασα ακόμη αλλά στο χέρι μου κράτησε ώρες με μια σκιά από πάνω που είχα τοποθετήσει.



Το οινόπνευμα σε μορφή λοσιόν με άρωμα λεμόνι δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, εγώ επειδή μου έχει απαγορέψει για θέματα υγείας ο γιατρός μου να χρησιμοποιώ αποσμητικό, χρησιμοποιώ αυτό το οινόπνευμα. Γενικά, μετά από χρόνια χρήσης αποσμητικών, πλέον είμαι κατά σε κάθε είδους τους.


Για να στεγνώνουν τα νυχάκια μου μιας και δεν τα βάφω συχνά, είπα να δοκιμάσω το στεγνωτικό σε μορφή σταγονόμετρου της Essence το Express Dry Drops. Εχθές, λοιπόν, έκανα μια πρώτη χρήση και εντάξει στεγνώνει αρκετά γρήγορα. Κόστιζε, περίπου 3€. Από Essence πήρα και το All about cupcake! Καλέ αυτό μυρίζει όντως σαν cupcake. Ωραίο χρωματάκι για κάθε μέρα αλλά από διάρκεια, χμ….!

Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω το λαδάκι μαλλιών της Syoss. Πήγαινα για της Loréal αλλά μου φάνηκε ακριβό και βρήκα σε προσφορά 5€ το Beauty Elixir Absolute Oil της Syoss. Με 2 χρήσεις μόνο και ήδη έχω δει αποτελέσματα. Το έβαλα πριν το λούσιμο και όντως δε δυσκολεύτηκα τόσο στο ξεμπέρδεμα και το έβαλα όταν τα στέγνωνα και πάλι τα μαλλάκια μου είναι πιο μαλακά από συνήθως.




Cream lip stain no 01 by Sephora. Θέλετε και συστάσεις; Τέλειο χρώμα, πολύ καλή διάρκεια, βέβαια το λιπ μπαλμ από κάτω είναι απαραίτητο και επίσης όταν πίνετε δε φεύγει αλλά στο φαγητό έμενα κατέληξε στο πιρούνι!!! (αλλά και στα χείλη του αγοριού μου που νευρίασε λιγάκι). Χι χι. Συνεχίζω με αγορές από Sephora. Με το 25% που είχε πρόσφατα, διάλεξα δύο αρωμάτακια για την τσάντα. Το Cotton flower και το Lagoon. Το πρώτο θυμίζει πούδρα, ενώ το δεύτερο έχει τη μυρωδιά θάλασσας, μου θυμίζει και λίγο τη Cool Water του Davidoff. Είχανε νομίζω το καθένα 5€ ή 6€. Πάντως, έχουν πολύ καλή διάρκεια, ειδικά το Lagoon. Αν θέλετε δοκιμάστε και αυτά με άρωμα Κάρυδας και Μάνγκο αλλά και Βανίλιας!!! Πολύ καλά!!!

Επίσης, με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι πήρα το πρώτο μου σετ πινέλων. Δεν είναι κάποιο επαγγελματικό, αντιθέτως, έχει αυτά που χρειάζεται η μέση γυναίκα για ένα σωστό και συνολικό μακιγιάζ. Αν και δεν τα χρησιμοποίησα ακόμη φαίνονται πολύ καλά, με τρίχα από πόνυ ή κατσικά. Και κάποια είναι συνθετικά. Μόνο 10€ από το e-shop Light in the box. Επειδή δε τα βιαζόμουν, έβαλα δωρεάν μεταφορικά και ήρθαν μέσα σε λιγότερο από 20 ήμερες. Αναλυτικότερο review θα σας ανεβάσω εν καιρώ.




Δύο τελευταίες αγορές ή μάλλον δωράκια θα τα έλεγα εν όψει Πάσχα. Νονά έχω αλλά όντας 28 εντάξει πια δε μου παίρνει λαμπάδα αλλά έχω ένα καλό αγοράκι που μου παίρνει κάθε χρόνο. Για φέτος πήραμε μια με χαντρούλες που είναι σαν ξυλάκι παγωτό από τα Jumbo εννοείται!

Δεν ξέρω αν σας έχω πει για την ιδιαίτερη μανία μου με τα λούτρινα αλλά το κρεβάτι μου κοσμείται από άπειρα λούτρινα, όχι κλασσικά ζωάκια μα κάθε είδος του ζωικού βασιλείου. Τώρα τελευταία, όμως, ανακάλυψα και τις πανέμορφες κουκλίτσες Lalaloopsy!!! Μπορεί να είμαι μεγάλη για κούκλες, μπορεί να μην παίζω πια με αυτές αλλά ειλικρινά σκόπευα να αγοράσω μια ώσπου το προηγούμενο Σάββατο μου έκανε έκπληξη ο φίλος μου!!! Στο ράφι της βιβλιοθήκης μου πλέον η Scribble Splash ή Splashy όπως ονόμασα εγώ έχει περίοπτη θέση!!!

Σνιφ, βγήκε μεγάλο αυτό το ποστ, συγχωρέστε με αλλά ήταν πολλές και διάφορες οι αγορές μου και ελπίζω να σας άρεσαν!!!

Αφήστε μου, γνώμες, σχόλια ή οτιδήποτε πληροφορία θέλετε στα σχόλια!!!

Τέλος, έμεινε μια μέρα μόνο για να πάρετε μέρος στον πρώτο μου διαγωνισμό με δώρο μια επίσκεψη για περιποίηση προσώπου ή αποτρίχωση με κερί!!!

Επισκεφτείτε αυτό το σύνδεσμο:


Αυτά από έμενα προς το παρόν!!!

Φιλιά πολλά!!!

χχχ

20 σχόλια:

  1. Με γεια σου!!Μ'άρεσε πολύ η λαμπαδίτσα και η...κούκλα!!χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε, συγκινήθηκα όταν μου πήρε την κούκλα! Είναι ωραίο να θες να αγοράσεις κάτι και να το θυμούνται και να στο φέρνουν δώρο!!!

      χιχι

      Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία όλα!! Αν μπορείς κάνε μας ένα review για τα προϊόντα που πήρες για τα μαλλιά από studio line!
    Φιλιααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις δοκιμάσω και το δεύτερο σπρέι, λογικά μετά τις γιορτές θα σας κάνω και ένα συνολικό review!!!

      Φιλιά πολλά Λίνα μου!!!

      Διαγραφή
  3. aaaaaaaaa megeia!!!!teleiaaaaaaaaaaa pragmatakia!!eidika ta gloss apo sephora!
    kai ti glukeia i lampada!!!kai tou xronou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νιεεεεεεε ήρθε το Πάσχα!!! Βέβαια ευτυχώς δε μου φέρε η Στανίση τη λαμπάδα γιατί θα την έπαιρνα μετά εορτής χιχιχι

      Τελικά η Sephora δεν της το είχα αλλά έχει κάποια καλά πράγματα αν το ψάξεις!!!

      Διαγραφή
  4. Με γεια σου να τα χαρείς όλα τα πραγματάκια που αγόρασες αυτη την παλέτα απο τα sephora την εχω βαλει και εγώ στο μάτι αλλά καθε φορά δεν ξέρω κάτι με πιάνει και αλλάζω γνώμη.Το κραγιονάκι της essence το εχω και εγω απο τα λίγα που μου αρέσουν γενικα προτειμώ τα σταθερα κραγιον!!!!!Τα προιόντα syoos δεν τα χονεύω καθόλου ότι και να εχω πάρει το εχω σκυλομετανιώσει.....Κάνε όποτε μπορείς review για τα προιόντα της loreal γιατί μου φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, είχα πάει 3 φορές και το σκεφτόμουν! Σίγουρα δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα ή διάρκεια αλλά μου είπε ένα εξής η μαμά που μ' έπεισε να την πάρω με 25€ δεν παίρνεις καμία με τόσα πολλά!!! Εκτός αν είναι από ιντερνέτ!!!

      Αλλά οι σκιές π.χ. με βάση από κάτω είναι μια χαρά!!! Άσε που την έχεις μια ζωή, δύσκολο να τα τελειώσεις όλα γρήγορα!!! Αξίζει πιστεύω!!!

      Και εγώ προτιμώ τα πιο σταθερά κραγιόν, θέλω διάρκεια, αλλά το συγκεκριμένο τελικά με την τιμή του και το χρώμα του σε δελεάζει!!!

      I totally agree about Syoss!!! Τα σαμπουάν μου βγήκαν χάλια, το λαδάκι ευτυχώς μια χαρά, ίσως να μη μ΄αρέσει τόσο η μυρωδιά του αλλά είναι καλό!!!

      Μόλις επιστρέψω από γιορτές, να τα έχω δοκιμάσει κιόλας καλύτερα θα σας κάνω review για L'oreal και ό,τι άλλο θέλετε!!!

      Διαγραφή
  5. Με γεια όλα! Πολύ ωραία! Χαίρομαι που σου άρεσε η βάση, αν και η υφή της δε σε εμπνέει είναι πολύ καλή και το μακιγιάζ διαρκεί! Θα δεις και στη δοκιμή. Τις σταγόνες της Essence τις έχω κι εγώ, όντως στεγνώνουν γρήγορα, και το κραγιόν επίσης, αν και τελικά δε μ'άρεσε και τόσο. Περιμένουμε post με μακιγιάζ απ'την παλέτα! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, την δοκίμαζα και εκεί και θέλει πολύ καλό δούλεμα αλλά εντάξει δε θα τη βάζω κάθε μέρα. Το μόνο που με ανησύχησε είναι αυτό που λέει να την κλείνεις πάντα και να μη μένει καθόλου ανοιχτή! Λες να στεγνώνει και να γίνεται ακόμη πιο πηχτή;;

      Χμ....

      Καλά το κραγιόνακι είναι απλώς για εφέ, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ίσα για καθημερινή χρήση ή το πρωί στα γρήγορα.

      Θέλω να πάρω την σκιά της Inglot που λέγαμε γιατί την χρησιμοποιώ σε κάθε μου μακιγιάζ τέτοια απόχρωση, μόλις πάρω και αυτήν και βρω λίγο χρόνο θα σας κάνω και ένα ποστ με μακιγιάζ της παλέτας!!!

      Πάντως έκανα ένα πριν λίγες μέρες, όντως ωραία χρώματα!!!!

      Merci Μαριάννα!!!

      Διαγραφή
    2. Μία κοπέλα μου είπε ότι της έπηξε αλλά εμένα δεν έχει πάθει κάτι. Αυτό ισχύει για όλα μωρέ, και τη μάσκαρα την κλείνεις για να μην πήξει, σιγά. Ναι να την πάρεις, κι εγώ θέλω να κάνω μια επίσκεψη στην Inglot!

      Διαγραφή
    3. Πήγα σήμερα Inglot! Βρήκα μια που ταιριάζει απόλυτα με μια της MAC που είχα και δεν βγαίνει πια αλλά είχε εξαντληθεί και θα τη ξαναφέρουν αλλά εγώ θα λείπω... Σνιφ

      Πήγα και για μωβ μάσκαρα ούτε αυτή υπήρχε!

      Αν είναι φτηνό και καλό κάτι δύσκολα το βρίσκεις!!!

      Διαγραφή
  6. Φαίνονται όλα πολύ όμορφα!
    Mου άρεσε τόσο πολύ η περιγραφή σου,για το καθένα από αυτά.Δεν ήθελα να τελειώσει αυτό το post :)
    Θέλω πολύ να πάρω κι εγώ ένα lip stain.Θα το επιδιώξω σύντομα.
    Ελπίζω να χαρείς όλα τα πραγματάκια που απέκτησες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιχι και εγώ νόμιζα θα ήταν κουραστικό ποστ!!!

      Αν έχεις vodafone δοκίμασε το κωδικό 1+1 για να πάρεις και κάτι άλλο!!!

      Σ' ευχαριστώ πολύ Εύα μου!!!

      Διαγραφή
  7. Με γεια σου!!!
    Ολα ειναι υπεροχα!!!
    Την παλετα απο τα Sephora θελω και εγω να την αποκτησω καποια στιγμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δε θέλω να σας παρακινώ σε καταναλωτικές τάσεις χιχι

      Αξίζει, να την πάρεις και θα την ευχαριστηθείς για χρόνια!!!

      Διαγραφή
  8. την μεγαλη παλετα των sephora την εχω και γω! το περιεργο ειναι οτι ενω μου αρεσει παρα παρα πολυ δεν την ανοιγω συχνα... τι να πει κανεις... περιεργο...

    ολα παντως φαινονται υπεροχα! να τα χαρεις πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα μια από τα ίδια και εγώ δεν την ανοίγω συχνά επειδή θέλω να την προσέχω αλλά σίγουρα όποτε την ανοίγω τρελαίνομαι με τις επιλογές που έχω χιχι

      Σ' ευχαριστώ πλ πλ!!!

      Διαγραφή
  9. με γεια σου!!!! την βάση την έχω και εγώ!!!! είμαι πολύ ευχαριστημένη, γράφουν καλά ακόμα και σκιές από τα h&m. η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει για την jordana τα καλύτερα αλλά με τα μεταφορικά δεν έχει νόημα να πάρεις ένα πράγμα. να σε ρωτήσω κανένα καλό σταθεροποιητικό για κραγιόν ξέρεις; φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναιιι κι εγώ για να την τσεκάρω τη δοκίμασα μέσα στο Χόντο και με ακριβές και με φτηνές σκιές... θέλει λίγο δούλεμα βέβαια αλλά η διάρκεια της είναι απίστευτη!!!

      Δεν τα γνωρίζω καθόλου τα jordana να σου πω την αλήθεια μου...

      Χμ... σταθεροποιητικό; Δε χρησιμοποιώ κάποιο πέραν από ένα της MAX FACTOR που δίνανε δωρεάν με τα lip finity αλλά γενικά βάζω πούδρα ή foundation πριν από το κραγιόν και μου αυξάνει αρκετά τη διάρκεια και για σταθερότητα απλώς κάνω το κόλπο με το χαρτομάντιλο!!!

      Δες της E.l.f. πάντως, ξέρω ότι είναι καλά και κάνει και συχνά προσφορές!!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...