20.1.13

Wanna win???





Παρακολουθώντας επί καθημερινής βάσεως το αγαπημένο σε όλους facebook, έχω ανακαλύψει εδώ και λίγο καιρό διάφορες ιστοσελίδες, γκρουπ, brands που είτε καθημερινά είτε εβδομαδιαία διοργανώνουν διαγωνισμούς. Καιρός, λοιπόν, να σας παρουσιάσω μερικά από αυτά.








Το ξεχωριστό για τα διαφορετικά και ιδιαίτερα girly προϊόντα του Accessorize κάθε βδομάδα διοργανώνει διαγωνισμό με τρία διαφορετικά κομμάτια όπου αυτό που έχει ψηφιστεί περισσότερο μπορεί να το κερδίσει μια τυχερή.




















Η Fullah Sugah by Skondras όπως και η Achilleas accessories, δυο ελληνικές εταιρείες καταξιωμένες στο χώρο των αξεσουάρ μας προσφέρουν διάφορα σετ σε τακτά διαστήματα.





Επιμένουμε ελληνικά με την εταιρεία καλλυντικών ERRE DUE που κάθε Παρασκευή κληρώνει ένα διαφορετικό προϊόν.



Μια ακόμη εταιρεία η Maybelline, αν όχι κάθε εβδομάδα αλλά συχνά πυκνά, μέσω διάφορων εφαρμογών, δωρίζει και αυτή κάποια από τα νέα της προϊόντα. 




Δε θα μπορούσα να ξεχάσω την αγαπημένη  LOréal  που διοργανώνει κληρώσεις για όλη την γκάμα των προϊόντων της.





Υπάρχει όμως και άλλη μια κατηγορία διαγωνισμών αυτή για προσκλήσεις σε θέατρο και εδώ παίρνει θέση η σελίδα της ΘΕΑΤΡΟΜάΝΙΑ. Προσφέρει εισιτήρια/προσκλήσεις δωρεάν για πολλές θεατρικές παραστάσεις καθημερινά.






Η σελίδα της Ekdromi.gr μας προσφέρει πακέτα αποδράσεων σε προνομιακές τιμές και άλλοτε διαγωνισμούς για να χαρούν κάποιοι τυχεροί ξεχωριστές διακοπές.







Για σήμερα σας αναφέρω τα παραπάνω, υπόσχομαι να επανέλθω με περισσότερες σελίδες και διαγωνισμούς στο προσεχές μέλλον. :-)

Υ.Γ.: Για να βρείτε τις σελίδες πατήστε πάνω στα ονόματα των εταιρειών (όχι στις φωτογραφίες) και θα σας παραπέμψουν αμέσως. 

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλή δουλειά...μπράβο σου!!!
    Θα περιμένουμε νέα δημοσίευση σου σχετικά με σελίδες που έχουν διαγωνισμούς ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ένα επόμενο ποστ σκοπεύω να σας ανακοινώσω σελίδες όπου διοργανωνόνται πολλοί διαγωνισμοί!!! Stay tuned...

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...